Koirat

Esittelyssä Rakkauden talon yksinkertaiset kaksinaamaiset kolmiottelevat nelijalkaiset:


Lötkö (s. 08/2002) on oman arvonsa tunteva, mukavuudenhaluinen ja laiskanpulskea aristokraatti. Hän tuli perheeseemme vuoden ikäisenä, kovin arkana ja pelokkaana, mutta on löytänyt paikkansa perheen kuningattarena.

Lusmu (s. 08/2004) ei oikeastaan ollut tulossa meille. Menimme hakemaan toista pentua, mutta kasvattaja lykkäsi sen syliimme, että tämä lähtee ensimmäisenä. Kotona meille selvisi miksi… Vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

Luupää (s. 01/2005) joutui vaikeuksiin ed. perheessään, ja tuli meille pariksi kuukaudeksi “koekäyttöön” juuri 5-v synttäreidensä kynnyksellä. Ja jäi. Kovapäinen päällepäsmäri, mutta perusluonteeltaan kiltti ja älykäs. Ja ahne.


In Memoriam

Löllerö (09/1987 - 08/2002) oli ensimmäinen koirani, pyhimysmäinen sydäntenmurskaaja. Älykkäin, komein, ystävällisin, seurallisin ja sopeutuvaisin herrasmies, johon kuunaan olen törmännyt - Mies mukaanlukien.

Luihu (08/1989- 10/2004) oli äärimmäisen nokkela, muttei käyttänyt älynlahjojaan mihinkään hyvään tai hyödylliseen. Söi mm. 3½ sohvaa, kylpyhuoneen ovenkarmit, auton käsijarrun, puhkaisi vesisängyn, karkaili ja usutti poliisit peräämme… Mutta miksi naiset aina rakastuvat renttuihin?

Löllerö ja Luihu lepäävät tuhkattuina uurnissaan Mummon kukkapenkissä, Mummon ja Faarin Kissa rinnallaan.