lauantai 14. tammikuuta 2012

Osta koiralle villapaita!

Tämä on mainos!
Novitan sivuilla oli ihan ihana villapaitaohje, Sulo-malliston klassinen shaalikauluksinen palmikkoneule, kuvassakin poseeraa söpöinen italiaano! (Kuva: Novita)

Esittelytekstissä ehdoteltiin sopivia kokoja sopiville (!) roduille: XS pienelle jackrusselille, S esimerkiksi mäyräkoiralle tai italiaanolle, M whippetille tai kääpiösnautserille ja suurin koko vaikka dalmatialaiselle tai labradorinnoutajalle.

PAKKO, PAKKO! Aloitin heti 3 neuletta vanhoilla koodiväreillä: pölhöimmälle punaista (Lusmu), silmälläpidettävälle oranssia (Luupää), helppohoitoisimmalle vihreää (Lötkö).

Kaikki etenivät, mutta ekana valmistui Lusmun punainen villis. Neule ei näyttänyt kovin isolta ja Lusmu on koiristamme sippoisin, joten tuntui järkevimmältä tehdä se ensimmäiseksi valmiiksi. Lötköllä on ihan tolkuttoman runsas rintavarustus ja Luupää on muuten vaan iso ja kolho.

Jännitys väreili ilmassa villapaitaa sovitettaessa. Lötkö rakastaa kaikkea lämmintä, olisi väen väkisin sukeltanut villapaitaan. Lusmu pukee mielellään vaatetta päälle, koska se yleensä tarkoittaa pitkää lenkkiä. Luupää tuskin tajusi, mistä on kyse, mutta koska kaikki muut touhottivat, piti sen toheltaa mukana kaikkein hurjimmin...

Da-daa! Siinä se on!

Hieno, mutta PIENI!!! Lyhyt, peppu ei peity!!

Innostus hiipui melkomoisesti... Täytyy miettiä mitoitusta uudelleen, olisivatko jo aloitetut vielä pelastettavissa. Palmikko on sen verran suuritöinen, ettei kamalasti huvittaisi purkaa ja tehdä uudestaan. Mutta malli on hyvä ja kokeilen seuraavaksi L-mitoitusta pidnnetyllä helmalla romuluiselle Luupäälle...

Tämä punainen on nyt joka tapauksessa tarpeeton! Haluaisiko joku ostaa, omalle tai lahjaksi??

Lankana Novita 7 veljestä, konepestävä (lämpötilalla ei MITÄÄN väliä, kaikki on kokeiltu 30 ja 90 asteen väliltä, EI HUOVU vaikka yrittäisi!). Villaa 75%, villa on hyvä materiaali lämmön eristävyytensä takia, pysyy kosteanakin lämpimänä.

Hinta 40 eur, sisältäen postituskulut. Jos kiinnostuit, lähetä sähköpostia rakkauden_talossa (at) luukku.com, pistän tarkempia mittoja pyydettäessä.

Keväällä julkistetaan uudet Sulo-mallit, koirien pipo ja kauluri. Niitä odotellessa...

SULOISTA VIIKONLOPPUA!

12 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Oi, miten upea! Mullakin on jäänyt muutamat paidat juuri selän kohtaa liian lyhyiksi, mutten ole koskaan nähnyt noin paljon kuvion kanssa vaivaa. Itsellä lähti heti mielikuvitus liikkeelle, että miten tuohon vielä saisi lahkeet takajaloillekin - se kyllä kastuessaan senverran että pitää selkäosuutta lyhentääkin vähän. Muuten raahaa lahkeet maata. Vai eikö tuo neulos veny yhtään?

PIUZA kirjoitti...

Onpa kaunis!

t.Paula

Jaana J kirjoitti...

Hieno paita. Noista kahdesta viimeisestä kuvasta jäi sellainen herrasmies vapaalla -fiilis. Rentoutumista talvi-iltana sohvalla takkatulen lämmössä.

Anonyymi kirjoitti...

Kokeile "häntälenkkiä" ellei se kiristä liikaa.

nimim. Kokemusta on

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Minx, Paula, JaanaJ ja nimim. Kokemusta on! :o)
Kudon aika napakkaa ja venykettä tarvittaisiin 10-15 cm. Lusmu tykkää kyllä tästä lyhyestäkin mallista, kyllähän sekin lämmittää.
Häntälenkki onkin hyvä idea! Ja toimii varmasti wipukan mallissa, kun häntä on aina alaspäin. :o) Teenkin selliaset niihin pidempiin malleihin!! Kiitos vinkistä!!

Täti Sininen kirjoitti...

Komeita koiran paitoja, valmistunut sekä tulossa olevat.

Kisa kirjoitti...

Kauniita koiran paitoja :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Täti Sininen ja Kisa! :o)

Anna kirjoitti...

Aivan mahtavia!! :) Saisko sulta tilata meidänkin jackrusselille tuollasen? mä en (vielä) osaa palmikoita ja oon laiska opettelemaankin.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Anna! :o)
Jaaa-a, mahtavatko nämä omatkaan valmistua...
Mutta voithan koittaa itsekin, korvaa palmikko vaikka jollain pitsineuloksella tai ihan ilman kuviotakin. Muutama silmukka vähemmän kuin palmikossa, niin pysyy mittasuhteet oikeina... ;o)

Elina kirjoitti...

Huippu villapaita! Osaisitko tehdä tuollaista ilman hihoja? Olisi tosi näppärä esim. oman vilukissan takin alle... :) Meillä on jo yksi villapaita, mutta siinä on hihat, ja välillä tuntuu, että kovassa vauhdissa hihat ovat kömpelöt eikä jalka taivu kuten pitäisi.

ellis kirjoitti...

Hienoja, hienoja! Liityin jengiisi, sillä kiinnostaa käsityöt ja värkkäily (vaikka hieman eri aiheesta/kautta tänne löysinkin, ethän siis ole minua ihan heti lynkkaamassa? :) ja niitä tuntui blogistasi löytyvän. Ideoita ja upeita kädentöitä on aina mukava katsella ja löytää. Mä mutustelen et osaisinkohan mä tällaista ite ollenkaan...