lauantai 26. marraskuuta 2011

Monta pientä isoa

Monta pientä ISOa iloa ihan vaan tältä viikolta:

MAANANTAI:  Monen vuoden etsinnän jälkeen löysin viimein mieleistä kerniä grillikatoksen pöytään!! Yhtä paljon ilahdutti sopiva hinta (6,90/m Eurokankaasta). Olisipa kesä, nyt ei tarkene mennä sovittelemaan!

TIISTAI: Voitin Raitasukan arpajaisissa kivaa pörrölankaa, aivan omaa väriäni! Mies ilahtui myös puolittaessaan voiton - niin hyvää ettei sanotuksi saa... Kiitos Raitasukka!!

KESKIVIIKKO: Sain perua yhden tiimiläiseni lomautusilmoituksen, uusi projekti varmistui!

TORSTAI: Mies kävi vaihdattamassa fillariini nastarenkaat!

PERJANTAI: Asensimme keittiön laatikoihin LAPSILUKOT! Miksi ihmeessä sitä aikaisemmin keksineet???

TÄNÄÄN: Otin viimein EKAN KUVAN uudella kameralla! Eikä ollut vaikeaa ollenkaan!! Ehei, nämä räpsäytykset ovat Miehen räpsyllä - en minä vielä NIIIIIN pitkällä ole, että olisin opetellut siirtämään kuvia kamerasta koneelle...

Mies jaksaa ihmetellä, miten saatoin pantata kameraa kolmatta viikkoa. Hän ei lykkäisi moottorisahan testailua päivääkään - jos siis sellaisen saisi... Jotenkin tuo kommentti HUUSI ilmassa leijuvin kissankokoisin kirjaimin * VINK-VINK * !!!

ILOISTA VIIKONLOPPUA!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olikos tuo "winkwink" joulupukinkonttiin tarkoitettu vihje....teillä olis siinä tapauksessa aika pörinä jouluna...mikä ei ole ihan sallittua :D

Jotta kauppaan marsmars!

Oikku kirjoitti...

Mullekin tuli mieleen, että Rakkauden Talossa ei taida olla enää joululahjapulmaa... Meillä mies toivoisi sellaista ihme kahvinkeitintä, mihin laitetaan niitä pieniä "muovinappeja" (en tiedä niiden oikeaa nimeä edes....), joita on siis eri makuisia kahveja ja vaikka kaakaota. Minusta kun tuo on aika turhis härpäke, niin saapa nähdä sorrunko sen pukin konttiin hankkimaan. Ja vähän mietin, kuinka kalliita kahvikupillisia ne sitten olisivat.

Villasukka kirjoitti...

Hih...miehen lahjatoive...Tosi tosi ovela kuvittelee olevansa ;) ;).
Haastetta pukkaa blogissani.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Pepi, Oikku ja Villasukka!
Miehellä ON jo mootorisaha, 1½ vuotta sitten iski edellisen kerran sahanvaihtokuume... Nyt haluaisi entistä isomman ja hienomman ja pärisevämmän! Muutaman takkapöllin pätkimiseen. Juu, ihan turha kuvitella, että minä osallistuisin tällaiseen hullutukseen - niitä on jo omasta takaa ihan riittävästi... ;o)
Kiitos Villasukka!!