torstai 24. marraskuuta 2011

Äiskän syntsylahjus

Tasan kuukausi jouluun!!! Missä välissä se 2 kk ehti jo sujahtaa?? Nyt alkaa olla korkein aika tehdä  valmisteluja, luoda tunnelmaa, vaalia perinteitä!!!

Ja siitähän se ajatus sitten lähti...

Jokunen aika sitten ikääntyessäni Äiti antoi rahalahjan saatesanoilla "osta jotain KIVAA käsityötarviketta". Olen ostanut sen jälkeen lankoja (aika paljon) ja kankaita (vähän vähemmän), mutten mitään NIIN kivaa, että olisin niihin lahjarahani tuhlannut (ruokarahoja vaan).

Vaan viimein keksin sitä KIVAA!!

Ostin Hyvää Joulua -leimasimen ja korttipohjia (Tiimarista), ääriviivatarroja (Sinooperista) ja ihan ihkun jouluisia skräppipapereita (Suomalaisesta kirjakaupasta). Nämä OVAT kivoja!!

Ja VIELÄKIN kivempaa tulossa!!

Kutsuin Äidin, Siskon, Veljenvaimon ja Veljentytöt korttiaskartelemaan ja glögittelemään itsenäisyyspäivänä! Katsotaan, ketkä paikalle lopulta ehtivät...

Pitää vielä inventoida vanhat joulukorttitarpeet, tarkistaa kultatussien kunto, teroittaa sakset ja ostaa lisää teippejä varastoon...

Ah, KIVAA!! Melkein kuin jo joulu olisi...

6 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Olet kyllä päivän piristys näillä teksteilläsi.
Marjamäen joulu antoi toivoa joulusta, kun ulkona sataa vettä kaatamalla.

intsu kirjoitti...

Oih,sulla on kyllä kivaa tiedossa. Minäkin olen samaa mieltä TeSan kanssa,että tekstisi ja kuvatkin ovat ihanan piristäviä. Minä silmät soikeina olen katsellut Marjamäen pajutilalta ottamiasi kuvia. En ole päässyt käymään,mutta vielä joskus minä sinnekkin menen.

Laura kirjoitti...

:) Minäkin olen hengessä mukana. Tällä hetkellä tekeminen tökkii erityisesti aikataulutuksen osalta. Mutta voin nautiskella sinun jutuistasi :) Kuvat kasvivärjäyskurssilta olivat miltei järisyttäviä :D

Yritin ilmoittautua blogisi lukijaksi, mutta en ilmeisesti onnistunut. Yritän uudestaan...

tarutikki kirjoitti...

Yhdessä askarteleminen on niiiin mukavaa:) Hauskoja hetkiä teille! Värkit ovat innostavan näköisiä.

Maria kirjoitti...

Ihania korttivärkkejä!

Kuulostaa mukavalta tavalta viettää itsenäisyyspäivää, hauskoja askarteluhetkiä teille!

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos TeSa, Intsu, Laura, Tarutikki ja Vaahtera-Maria! :o)
En ole järin innostunut korttiaskartelusta, mutta yhdessä tekien se on tosi kivaa puuhaa. :o)
*
Laura, olet jo lukijani! Tervetuloa! Jostain syystä Lukijat-kuvista on viime aikoina USEIN (ei aina) kateissa 3:n tuoreimman Lukijan kuva.