lauantai 29. tammikuuta 2011

Hieronta on vaarallista!

Sain työterveydestä lähetteen fysikaaliseen, selkä ja niskat olivat taas ihan sykkyrällä. Olen nyt käynyt 3 kertaa, tuntuu jo paljon paremmalta. MUTTA...

... käynnit ovat HYYYYYVIN vaarallisia!! Hierojani (fysioterapeutti OMT, akupunktiohoitaja) vastaanottaa Tullintorilla, ja koskaan ei ole niin kiire takaisin töihin, etteikö ennättäisi pyörähtää Tullintorin Eurokankaassa! Paluumatkalla kuljen myös 1-4 kirjakaupan ohi, vähän reitistä riippuen. Ja ihan PAKKO on siis pysähtyä hieman hengähtämään sellaiseen, ettei vahingossa paikat jumiudu uudestaan liikaa kiirettä pitämällä...

Paljastan teille hoitojen vaikutukset:

1. hoitokerralla vähän tilkkutyökankaita ja muutama kirja Suuri kuu -alesta.

2. hoitokerralla vähän tilkkutyökankaita ja muutama kirja Suomalaisen kirjakaupan alesta.

3. hoitokerralla ei tilkkutyökankaita, mutta muutama kirja Akateemisen kirjakaupan alesta.

Hoidot ovat olleet siis HYVIN tuloksellisia! Tosin talouspoliittiselta näkökulmalta katsoen pitkittyneet hoitojaksot jouduttavat väistämätöntä perikatoa...

Olenkin tehnyt taas vakaan päätöksen: tipattoman tammikuun jälkeen koittaa  herumaton helmikuu!! Ei heru centtejä turhuuden turuille, ei virtaa viini vieläkään! Saunajuomaksi viinimarjamehua, iltadrinkiksi vaniljateetä.

Vain kolme poikkeamaa sallitaan:
1. Sovittu Opiston retki kangastukkuun (oi-joi-joi-voi-VOI-VOI-voi!!)
2. Stockmann lähettää kanta-asiakkaiden tarjouskupongit aina helmikuussa, aion hyödyntää ne terveelliseen tuotteeseen, jota olen jo jonkin aikaa havitellut ja joka ei koskaan ikinä milloinkaan tulisi kuitenkaan alennusmyyntiin.
3. Kuun lopulla kilistellään kuohuvaa Miehen ikääntymisen kunniaksi.

Kunhan helmikuu ei olisi myös helvetillisen hermojariipivä, henkisesti hedelmätön, heikko ja hetkittäin hengetön...

9 kommenttia:

Mäntylän Mummi kirjoitti...

=D
Voivoivoi....jatkan kunhan naurulta kykenen... Helmikuustasi tulee hulvattoman hersyvää hermolepoa, ihan varmaan... Olen kyllä kade kaikista noista kirjakaupoista ja ilmeisesti myös käytössäsi olevista kirjavaroista... siis varallisuudesta joka voidaan sijoittaa kirjoihin- kääk! Kovin hyvin on siis fysioterapeutti hommansa hoitanut ;)

Anonyymi kirjoitti...

Eikä noista varmaan saa edes kela-korvausta , vaikka olisi lähete ;)

Tytti kirjoitti...

Voi oletpas löytänyt kaikkea kivaa,joo ei noista kelakorvausta varmaan tule ((:

Villasukka kirjoitti...

Hih...Ihana, hersyvän hauska postaus. :) :). Mielenkiintoinen helmikuu siis tulossa. Kiinnostaa mitä ostat stockalta?

Minna kirjoitti...

Kuunteluhaaste on hieno! Mietin joskus samaa piippailua Metsossa käydessäni: ennen kirjastot olivat hiljaisia paikkoja, mutta eivät enää.

Edellisen postauksen JAD-lehti tuo minulle ihan samat fiilikset. Ihan kiva, mutta vähän liian kermakakku-fiilis omaan makuuni.

Ja oijoi tuo ekan kerran kankaat... ruusukangas on erityisen kaunis. Mitenkäs tuo nukkekotikirja? Ei kai vaan pukkaa uutta harrastusta? Vai joko teet nukkekoteja 1:12. Se on kuule paha tauti. Siihen tarviikin ihan omat lääkkeet ja niistäkään ei tule kela-korvauksia. ;D
Varo vaan, Nukkela on siinä ihan kulmilla...

Unknown kirjoitti...

Mutta ihminenhän on psykofyysinen kokonaisuus! Joten jotta hierontahoidosta saadaan kaikki teho irti, täytyy sitä tukea henkis-esteettisin apukeinoin!

Mainioita apukeinoja onkin haavissi tarttunut. Bongasin pinosta mm. todella koskettavan "Laulaisin sinulle lempeitä lauluja". Todella hieno kirja!

intsu kirjoitti...

Hihi,hih,tosi vaarallisessa paikassa sun hierojasi on! Kyllä sen ymmärtää,että moisten houkutuksien ohitse on kertakaikkiaan mahdoton päästä!

JaanaElina kirjoitti...

Hertsileijaa mikä ihana hieronta kokemus.Pitääköhän munkin pyytää lähete samalle hierojalle.
Nääs täällä kun ei ole noin ihania liikkeitä,liekö edes noin tehokasta hierojaa.

Onnea toivottelen helmikuulle.Pitää käydä lukemassa kaikki sun postaukset silloin.

Tytär on vuoden asustellut omaa kotia Jyväskylässä.Keräilee pikkuhiljaa arabian astiastoa,taika tuntuu olevan yksi suosikeista.Hyviä lahjavinkkejä ovatkin,kun on välillä hankala keksiä mitä antaa.

Mukavaa viikonlopun jatkoa.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Aila, Anneli, Tytti, Villasukka, Minna, Virvatuli, Intsu ja JaanaElina! Vaikka miten tulikin tunne, että ilakoitte kustannuksellani...?? ;o)

Nukkekoti, juu, kirjoitanpa siitä vielä jonain päivänä...

Mitä rahanmenoon tulee, olen ilmiömäinen alennusmyyntiluuta! Kuvien 15 kirjaa olivat yhteensä reilusti alle 100 euroa!
The Swedish Interiors ja nukkekotikirja olivat tyyreimmät (alle 10 euroa), muiden keskihinta 5 euron tietämissä.