torstai 17. helmikuuta 2011

Repsahdus

Kävin eilen Tullintorilla, hierojalla. Häkellyttävää itsehillintää osoittaen kävelin varmoin askelin läpi ostoshelvetin, Eurokankaaseen edes vilkaisematta. Tunsin ylenpalttista ylpeyttä luonteenlujuudestani - olihan tämä jo toinen kerta shoppailulakon aikana, kun selviän Tullintorin kiusauksista kunnialla (kaikki muut kauppakeskukset olenkin kiertänyt kaukaa)!!

Ulko-ovi jo siinsi siilmissäni, kun huomasin jonkun lykänneen pitkän rekin aivan ulko-oven viereen, plakaatti KIRKUI täyspitkien Ratia-yökkäreiden hinnaksi 19 euroa. 19 euroa!!! Täyspitkä tasaraita-yöpaita maksaa satasen!! Eihän siinä naisihminen voi kuin polvet notkahdellen sännätä selaamaan, josko omaa kokoa löytyisi...

Hyvälaatuinen yökkis on panostusta elämänlaatuun!! Ja osoittaa vain taloudellista luonteenlaatua, että hyödyntää erinomaiset tarjoukset, eikö?? Noin 8 metrin matkalla onnistunuin siis jo perustelemaan itselleni ostoksen tarpeellisuuden!

Ja löytyihän sitä omaa kokoakin, monessa värissä!! Olo oli hieronnan jälkeen suloisen vaaleanpunainen... Jotenkin kummasti olin kassalle päästyäni onnistunut haalimaan käsivarrelleni myös kolmet Norlyn-rintsikat (järkyttävän edullisia) ja muutamat Nanson sukat Miehelle (sikahalpoja!). Kaikki yhteensä alle 40 euroa! Joten ei tätä ehkä kovin suurena rikkomuksena voi pitää, eihän??

Tosin tässä saattaa käydä niin, että olen pakotettu loppuviikosta hakemaan ne loputkin yökkö-värit Tullitorin Sukkakaupasta...

3 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Joo ihan hyvin sulla on shoppailulakko pitänyt. Minun mielestä ainakin:) Minkä sille saa,että tarpeelliset on vain PAKKO ostaa:)

Parolan asema kirjoitti...

No pitäähän sitä mahdottoman hyvät tarjoukset hyödyntää, kun eihän ne iäisyyden odota, joten eipä sitä kannata soimata :) Hienoa vaan kun löytyi :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Intsu & Parolan asema!
Hienoa, että sain synninpäästön! :o)