perjantai 25. helmikuuta 2011

Rippikuva

Veljentyttö Vanhempi pääsi ripille juhannuksen alla, alkusyksystä sain hienon studiokuvan. Koko syksyn etsin vähän näyttävämpää valokuvakehystä - tai jos ihan rehellinen olen, myönnän haeskelleeni PRAMEITA RAAMEJA.

Joulun alla löysin lopultakin mieleisen Tallinnasta. Vaan kun kuva ei ollut mukana, niin vähän turhan isohan se kehys sitten kuvalle oli. Eilen sain lopultakin otettua kuvasta isomman kopion!!

Kehys on kaunis - ja vielä kauniimpi se on kuvan kanssa!!! KAUNEIN on tietysti Veljentyttö itse!

Kehys löytyi pienestä "antiikkiliikkeestä" Järve Keskus -kauppakeskuksen alakerrasta (Pärnu mnt 238), ja sieltä löytyi myös mikä lie "pronssinen" vinttikoirapatsas. Ihan PAKKO saada! Malleja oli 2 erilaista, päädyimme tähän jossa häntä on asettunut juuri oikeaan wipukka-asentoon.

Nyt on alkanut harmittaa, ettemme ostaneet molempia patsaita!! Varsinkin kun hinta oli (jälleen kerran) vain murto-osa Suomen hinnoista! Olisikohan aika ryhtyä suunnittelemaan uutta Tallinnan reissua?? Liikkeessä oli myös tosi kivoja vanhoja valaisimia...

Ja samalla voisi käväistä taas Karnaluksissakin...

6 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Tallinnasta löytää jokaisella käyntikerralla jonkin kivan ostopaikan. Sitten pitää vielä käydä niissä kaikissa aiemmin löydetyissä paikoissa, kavereiden vinkkaamissa ja lankojen parissa.
Kohta pitää mennä peräkärryllisen auton kanssa, että saisi kerralla kaiken kivan tuotua kotiin.
Onnistuneet ostokset!

KristiinaS kirjoitti...

Siinä Järvekeskuksen 2. kerroksessa on lankakauppakin;)

intsu kirjoitti...

Tuo kehys on todella pramea ja upea! Joo,ei muutakuin uudelle reissulle..:)

PIUZA kirjoitti...

No onhan pramee!:) Mutta tuo koirapatsas on ihan huippu.<3

Paula

Anneli kirjoitti...

Upea tuo valokuvakehys :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos TeSa, KristiinaS, Intsu, Paula ja Anneli!
Onnistunut ostos, jos muutkin prameuden tunnustavat! :o)

Juu, kiertelin Järve Keskuksen lankakaupassa, sehän oli aika iso? Karnaluksin jälkeen kaikkien muiden käsityötarvikeliikkeiden hintataso tuntui korkealta - mitä halvemmalla saa, seen nuukemmaksi muuttuu...