tiistai 22. helmikuuta 2011

Tunnustus

Oih-voih, niiata niksautan Talo maalla -blogin Minnalle, joka huomioi blogini "The Gorgeous Blogger" -tunnustuksen arvoiseksi kommentoiden "kirjottelee blogissaan paljon sellaisista jutuista, josta olen kiinnostunut". Lämmin kiitos huomionosoituksesta! Samaa voisin sanoa Minnan blogista, meillä tuntuu olevan kovin samansuuntaiset kiinnostuksenkohteet!

Tunnustukseen liittyi 5 kysymystä:

1. Milloin aloitit blogisi
Tasan viikko sitten blogi täytti 1 vuoden - aloitin 15.2.2010.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Hui-hai, sitä sun tätä, raapaisu sieltä ja kuopaisu täältä, muttei mitään hiukkaakaan syvällisesti! Ihan tavallista elämää päivästä toiseen, arkisia puuhia, siteeksi hiven käsitöitä, pikkuisen sisustusta, valitettavan vähän remontointia, epätoivoisia puutarhapuuhia, koirien kepposia.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna kaikkiin muihin?
Ehkä juuri se "päivästä toiseen"? Joka päivälle on merkintä, vaikkei se taida kovin erityistä olla sekään? Jaa, ehkä erityistä on se, että olen järjestänyt vain sellaisia arpajaisia, joihin ei voi osallistua!?

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Sisar suunnitteli ruokablogia ja kyseli neuvoja blogin  perustamiseen. Mitään aiheesta tiennyt, "vaan tekemällä oppii, joten ei kuin kokeilemaan! Ja kummasti kehkeytyi harjoitellessa (sisaren kannustamana) ajatus omankin blogin perustamisesta: käsitöitä, sisustamista, ylipäätään kotinurkissa nuohoamista." [Lainaus ekasta blogimerkinnästä...]

5. Mitä haluaisit muuttaa blogisasi?
No vähän on alkanut hävettää tämä tyhjäpäinen turinointi, vähän pitäisi kai saada mukaan sanomaa ja ajatustakin (minulla IHAN OIKEASTI on joskus myös sellaisia!). Siis haluaisin muuttaa blogini henkeväksi, syvälliseksi, intelligentiksi ja sofistikoituneeksi - mutta OIKEASTI sellaista kenenkään on turha odottaa...

Haluan jakaa tunnustuksen eteenpäin tilkkupeitehimoani viimeaikoina upeasti, suurenmoisesti, ihanasti, mahtavasti (gorgeous) villinneille Ailalle Mäntylään, Sirutuulille Tuulenpesään, Taivaanrannanmaalari Tytille ja JaanaElinalle Aika on Taikaa -blogiin. Kenties saan sen peitonkin vielä työn alle kevään aikana...
Lisäksi vielä TeSalle, joka on saanut mosaiikki-innostuksen nostamaan jälleen päätään, TeSallahan ne Tulihan tehtyä.

6 kommenttia:

Tytti kirjoitti...

VOI KIITOS,olen ihan otettu,kiva jos olen saanut sinut innostúmaan tilkkuilusta.Itse olen siinä ollut vain kokeilumielessä, mutta nytkin on tilkkupeite työn alla.((:

JaanaElina kirjoitti...

Isot kiitokset tästä tunnustuksesta.Kokkeilen josko tänä iltana ehdin sen tekemään.

Älä muuta mitään blogissasi.Älä ainakaan suunnittele mitään henkevää ja syvällistä.On mukava lukea tyhjänpäivästä turinointia.

Peiton tekoon vaan.Itse en kyllä saanut juuri mitään viikonloppuna aikaiseksi.Suunnitelmat viikonlopun vietosta muuttuivat,mutta eipähän noilla peitoilla oo mikkään kiiire.

Mukavata tiistaikkii päivää.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Aila, Tytti ja JaanaElina!
Illalla taas pläräsin kankaita, taidan ryhtyä puuhaan Miehen seuraavana työviikonloppuna (siis jo 1½ viikon kuluttua)...

TeSa kirjoitti...

Tusen tack tai jotain sinne suuntaan kivasta tunnuksesta.
Otan ja pläjäytän näkyviin, kunhan ennätän.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos kovasti :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos vain itsellenne, TeSa ja Sirutuuli!

Täytyy sanoa, että ilo on täysin minun puolellani näitä viittä blogia lueskellessani (toki monia muitakin innostavia blogeja luen, mutta nämä ovat viime aikoina lietsoneet tilkkumaniaani...).