torstai 21. heinäkuuta 2011

KyJyilyä

IIK-IIK, kiire tässä vielä tulee!

Äidin Pom pom ei ole vielä valmis, mutta pistin jo uuden työn puikoille, samaa teemaa. Se on yllätys, en paljasta vielä tämän enempää...

Huivista sen verran, että Äiti kielsi stressaamasta. Nopeampitekoista huivia ei tarvitse aloittaa (kuten suunnittelin), Pom pom on mieleinen ja se valmistuu sitten kun valmistuu. Jos ei valmistu juhliin, niin sitten käsivarsille otetaan jokin kasvivärjäämistäni silkkihuiveista tai pashmina, kelin mukaan.

Tallinnan reissun bussimatkoilla ja paluun laivamatkalla Pom pom eteni siinä määrin, että olen kuitenkin toiveikas sen valmistumisesta jo viikonlopun juhliin.

MUTTA...

Nyt aloitettu ylläri on KyJy #7 - siis vielä 18 uutta työtä pitäisi saada puikoille/koukuille 10.8. mennessä! Jos aloitan urakoinnin viikonlopun kemujen jälkeen, se tarkoittaa uutta työtä joka päivälle (tasan 18 pv aloitusaikaa jäljellä!).

Eikä malleista ole edelleenkään harmainta hajuakaan!! Pahimmillaan puikoille päätyy hyllynreunuspitsit ja toppi (ne olen aiemmin maininnut, muttei niihinkään vielä ohjetta ole katsottuna...) sekä tusina villasukkia, parit tumput ja lisää isoäidinneliövirityksiä. Ei osoita mitään varsinaista mielikuvituksen lentoa...

Harmillista tässä on se, että kasvivärjäyskurssi on vasta dead linea seuraavana viikonloppuna - en siis saa aloitettua mitään KyJyilyä Karnaluksin ihanuuksista! Vaikka onhan niitä vanhojakin kasvivärjättyjä lankoja yllin kyllin ja vielä ne parin viikon takaiset ale-hankinnatkin. Joten ei tässä materiaalista ole pula, ideoista ainoastaan!

Taidan illalla käväistä kirjastossa selaamassa neulelehtiä...

PS. Aamulla heräsin jatkuvaan tasaiseen jyrinään, aamukahvilla salamoi ja jymisi aivan päällä, nyt sataa kuin saavista kaataen. Töihin pitäisi lähteä, mutta koirat eivät suostu lähtemään aamukakkalenkille...

(klikkaa kuvaa)
Osallistumisaikaa vielä reilun viikon verran!

4 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Hyvinhän tuo huivi on edennyt ja jo koekäytettykin:)
Minulla taas on ideoita vaikka seuraavaan elämään, toteutus vaan on toinen juttu.Ristipistoja on meneillään...

PIUZA kirjoitti...

Voi että kädet syyhyis aloittamaan tuota Pom pom neulosta, näyttää niin hyvältä! Mutta mutta.. kun niitä tekemättömiä muita juttuja olis niin paljon ja lankaakaa ei taida tuohon juuri nyt olla.

Kuulostaa hyvältä idealta tuo neulelehtien selaaminen!:)

Tulispa täälläkin sade! on niiin hiostavaa, eikä ajatus kulje. Vaan ootellaan.
t.Paula

Maina kirjoitti...

Täällä taas kurkistellaan! On sulla puikot suihkineet. Huivihan näyttää jo edistyneen pitkälle. Ihan samaa sävyä koiran kanssa ;)
Meillä satoi myös aamulla niin, että harkitsin auton ja kanootin välillä työmatkakulkuneuvoa. Tolkuttoman jyrinän ja tauottoman salamoinnin vuoksi valitsin ensimmäisen. Olipa ukonilmaa kerrakseen! Ja iltapäivällä sama sade palasi takaisin.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Taina, Paula ja Maina!
Huomiseksi pitäisi saada molemmat valmiiksi, saattaa jopa onnistua! :o)