sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Ohjelmatarjonnasta löytyy...

Tykkään visiteerata Tallinnassa keväisin ja syksyisin.
En tykkää visiteerata Tallinnassa kesäisin enkä talvisin.
Kesällä on liikaa turisteja, talvella käy kylmä viima mereltä.

 
Nyt ihmisiä on liikkeellä ihan poikkeuksellisen paljon!

Tallinnan matkailu vetää paremmin kuin koskaan (sanoi Sisko), ja tälle viikonlopulle osuivat vielä Tallinnan meripäivätkin. Kuvassa tapahtuman vetonaula, yksi maailman suurimmista nelimastoisista purjelaivoista, legendaarinen Krusenstern.

Tallinna on myös Euroopan kulttuuripääkaupunki 2011, mikä osaltaan vaikuttanee väkimäärään. Viikonloppuna onkin kulttuuritarjontaa yllinkyllin, mm. Ukrainalainen kulttuurifestivaali, näyttelyitä, konsertteja ja Mutanttidisko (vaihtoehtoista eli alternatiivista musiikkia).

 
Harmittaa, kansainväliset posetiivifestivaalit menivät sivu suun, ne järjesteettiin jo torstaina! (Kuva: www.tmm.ee )

Omaan sunnuntaiohjelmaamme kuuluu Kalamaja, boheemi työläiskaupunginosa Puu-Käpylän, Pispalan ja Portsan tyyliin. Jaama turgilta, torilta, saattaa mukaan tarttua vaikka puutarhaletku, suolakurkkuja tai vaikka hautakivi... Kaupunginosasta löytyy myös lelumuseo Lastemuuseum (Kotzebue 16).

Palataan kiintoisimpiin kohteisiin vielä kuvin ja sanoin...

(klikkaa kuvaa)

2 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Voi hitsinhitsi, kylläpä on Tallinna menoa pullollaan! :) Odotan mielenkiinnolla matkaraporttia ja tunnustusta Karnaluksin lankeemuksista... Tallinna on kyllä sellainen paikka, että sinne pitäisi joskus tehdä ihan täyspitkä loma! Se vaan on niin lähellä, että helposti tyytyy vain viikonloppuvisiitteihin...

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Sonja, Karnaluksis houkutuksista ainakin laitan yhteenvedon, matkaraportti ilman kuvia saattaisi olla tylsänsorttinen...