torstai 22. syyskuuta 2011

Pitsikauluri

KyJy #20, pitsikauluri Veljentyttö Nuoremmalle, malli 39 Moda 2/2011 -lehdestä. Lankana Novita FlipFlop, menekki tasan 350 g, seiskan pyöröpuikoilla. Ohjeessa neuvottiin kutomaan kaksimetrinen pötkylä, mutta tein himppusen lyhyemmän, kun saajakin on aikuista sippoisempi.

Valitettavasti kuvio ei oikein tule esiin mustasta langasta (varsinkaan ylivalottuneesta kuvasta),eikä Miehen kuvion läpi kumottava kalju ole ollenkaan sama asia kuin Veljentyttö Nuoremman kiehkurat...

Sitäpaitsi koirat olivat paljon myöntyväisempiä mannekiineja, koittivat kaikki kolme pujottautua kaulurin sisään samanaikaisesti... Lusmu oli innokkain, mutta Lötkö (kuvassa) kuvauksellisin, Luupää ei olisi halunnut luopua huivista lainkaan...
Täytyy vielä pingottaa, niin saa saajakin soviteltavakseen jo viikonlopuksi. Päät virkkasin yhteen, helppo muuttaa tarpeen tullen tavalliseksi kaulahuiviksi.

Lankaakin jäi vielä, ehkä jossain vaiheessa tulee jotain lisuketta...

7 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Aivan mahtavan ihana! Tee minullekin :D mä en vielä osaa moisia pitsejä kutoa nimittäin :D Lötkö onkin hyvä mannekiini :)

Niin ja se viirinauha on mun tekele, leikkasin vähä mallia eka paperista että tulee sopusuhtainen kolmio. Kolmio 2 reunaltaan kiinni, käänsin ja silitin. Viimeinen sivu jäi kivasti tuon kanttinauhan alle, eli ei tarvinnnu tehdä sille mitään. Tosi easy :)

intsu kirjoitti...

Todella kaunis kaulurihuivi. Kiva tuo pitsikuvio.

Minz kirjoitti...

On kyllä hieno - ja taatusti lämmin. Ei ihme, että koiratkin siitä tykkäsivät!

JaanaElina kirjoitti...

Onpa upea kauluri.Olen tullut siihen tulokseen että olet supernopea neuloja.Aina on esitellä joku uusi työ.

Mallit on parhaasta päästä.Kaikki.

Mukavaa päivää sinne.

Riitta kirjoitti...

Ihana mannekiini sulla :D
Kaunis tuli kaulurista ! Oletko neulonut kuinka pitkään ylipäätänsä ? Opettiko joku sua vai opitko ihan omin päin ?
Mukavaa viikonlopun odottelua sinulle ♥

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Anna, Intsu, Minz, JaanaElina ja Riitta!
*
Kiitos Anna! Olin näemmä taas ajatellut asian turhan monimutkaisesti, tuohan kuulostaa jo sellaisesta, että jonain päivänä tartun toimeen! Kiitos!
*
Vauhti johtuu työmatkoista, bussissa työ etenee, ellei satu olemaan ruuhkavuoro... :o)
*
Neulomaan opin koulussa, sukat ja lapaset eivät innostaneet, mutta yläasteella tehty villapaita sai haksahtamaan! Lukioaikana valmistui villapaita viikossa ja senkin jälkeen harrastin pitkään, mutta jossain vaiheessa työkiireet saivat unohtamaan KAIKKI käsityöt yli 10 vuodeksi, nyt taas elvyttelen vanhoja harrasteita... Ja aloitin niillä sukilla! :o)

Tuta kirjoitti...

Upea kauluri ja siinä on todella kaunis pitsikuvio:)