lauantai 3. syyskuuta 2011

Lainasohva

Ei lainakengissä (In Her Shoes) vaan lainasohvalla! Muttei ole kyllä sohvalla istuskellessa yhtään CameronDiazmainen olo, ei edes ToniCollettemainen...

 
Vanha sohva tuli siis tiensä päähän. Sisään kannettaessa kaikki matkan varrelle osuvat ovet piti nostaa saranoiltaan, että saimme mötkäleen paikalleen. Nyt ei alettu mokoman kanssa punnertamaan, vaan Mies ruuviväännin asenaan paloitteli koko hirvityksen. Ja harmitteli isoon ääneen, miten NIIN HYVÄ sohva joutuu haaskioon. Juu-juu, naarmut on helppo unohtaa, kun sohva on nurinniskoin...

 
Maskun kuskit veivät vanhan mennessään, samaan kuormaan ujutettiin Lusmun unituoli. Koirat olivat illalla sohvan kadottua ihmeissään, kävivät autotallissa haikean näköisinä tuijottelemassa sohvan kalmoa.

 
Sohvan saavuttua koirat ottivat sen heti omakseen! Tai, no, Lusmu vähän jumpitteli, sitkeästi makasi tv-tuolissa ja vain mulkoili. Ehkä se vielä kiukutteli unituolin heivausta? Kun muut eivät olleet paikalla, oli se vaivihkaa hiippailut testaamaan sohvannurkkaa.

 
Jos joku nyt on huolissaan sohvan kohtalosta, voin kertoa
a) koirat pestiin sohvan saavuttua
b) koirien unisohvan päälliset (mh:ssa) pestiin ja rumpukuivattiin sohvan saavuttua
c) olohuoneen ison rahin päällinen pestiin ja rumpukuivattiin sohvan saavuttua
d) lainasohva poistettiin muoveista vasta näiden toimenpiteiden jälkeen
e) viikonloppuvierailun jälkeen sohvan istuintyynyt suojataan fleecehuovin
f) fleecehuovat pestiin jo viime viikolla odottelemaan sohvan saapumista

b) ja c) siksi, ettei vanhat karvat, pölyt ja pihalla kieriskellessä turkissa kulkeutuneet mullat, heinät ja kastemadot sotke saman tien puhtoista turkkia ja edelleen lainasohvaa.

 
Oma sohva tosiaan tulee vasta 3-5 viikon kuluttua, silloin lainasohva roudataan takaisin (esittelysohvaksi?). Ja tällainen se uusi sohva on, paitsi eri värinen ja erilaiset käsinojat ja erilaiset jalat. Selkänoja ihan sattumalta juuri oikean levyinen, ei tarvitse alkaa asetella tauluja uudelleen!

 
Jonkinlaiset tyynyt sohvalle pitää vielä illaksi kehitellä...


SULOSYKSYISTÄ VIIKONLOPPUA!

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hieno uusi sohva, eikä ole väriltäänkään kovin arka koiraperheeseen :)

Zzz kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua =)

Täti Sininen kirjoitti...

Komea sohva!
Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Anneli, Neferi ja Täti Sininen!