maanantai 26. syyskuuta 2011

Ruusuista...

Oi, nyt tulee tunnustuksia tunnustusten perään...

Sain Minziltä Hiirose emännä tokaplogista mieltä lämmittävän huomionosoituksen, kaunis KIITOS!

Tämä olikin PALJON helpompi kuin eilinen!!

Vastaan siis viiteen kysymykseen, tunnustus pitäisi myös jakaa eteenpäin viidelle blogille...

1. Lempiruoka: Alkupalaksi etanoita valkosipulivoissa tai gorgonzolalla, pääruuaksi lammasta (missä muodossa vain!), jälkkäriksi crème brûlée. Arkisemmissa ympyröissä sopat ja laatikkoruuat, varsinkin punajuurikeitto ja -laatikko. 

2. Lempimakeinen:  Uunituoreet Kouvolan lakut, ne pyöreät, konsulentin maistiaiskiposta - takuulla tuoretta! Suklaarusinat, noitapillit, Geisha-patukat - periaatteesa kaikki käy paitsi hattarat, halvat irtokarkit ja ylimakeat suklaapatukat. Koirat tykkää täytelakusta, varsinkin suklaan makuisesta. 

3. Lempiluettava: Dekkarit!! Eniten kirjahyllystä löytyy luettavaa seuraavilta: Henning Mankell, Liza Marklund, John Grisham, Tess Gerritsen, Åsa Larsson, Patricia Cornwell, Agatha Christie, Ken Follett, Ilkka Remes, Minette Walters ja Eppu Nuotio. Dekkarilistan ulkopuolelta haluan mainita suosikkini Virpi Hämeen-Anttila, Anja Snellman ja Anne Tyler. Aika naispainotteista, huomaan... 

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Siistissä olohuoneessa vaivaistuolissa kintut ylhäällä, koirat seurana sohvalla pötköttämässä, täydellisessä hiljaisuudessa, niin että ajatuksilla on tilaa lentää. Toiseksi mieluisampaan vaihtoehtoon lisätään Mies ja hiljainen telkkarin, radion, cd:n tai Miehen ääni. 

5. Lempielokuva: En ole käynyt leffassa aikapäiviin ja telkkaristakin tulee katsottua tosi harvoin. DVD:ltä aion katsoa vielä kolmannenkin kerran Piafin.

Jaan tunnustuksen eteenpäin niille lukijoille, jotka ovat mukana Sukkasadon Hillokellarissa!! Sattuneesta syystä en nyt pääse ilmoittamaan teille asiasta henkilökohtaisesti, mutta toivon teidän ottavan tunnustuksen mukaanne!!

6 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta. Kiva lukea vastauksiasi.

Tytti kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta,mukavaa viikkoa <3

PIUZA kirjoitti...

Onnittelut huomionosoituksesta!:)

Lemppari täälläkin tuo Piaf ♥

t.Paula

Riitta kirjoitti...

Mukava oli saadavähän lisätunetemusta sinusta ;)
Mukavaa viikkoa ♥

Oikku kirjoitti...

Olen jo aiemminkin tainnut mainita, että jaamme melko lailla samanlaisen kirjamaun. Juuri luin Tess Gerritsenin Kirurgin, bookcrossingin kautta saadun.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Enkuli, Tytti, Paula, Riitta ja Oikku!
Kirurgi löytyy tääläkin hyllystä. :o)
Toivottavasti Sukkasatolaiset poimitte tunnustuksen mukaan, teitä on monta. Valitettavasti kommentointi ei onnistu ajastetusti (kuten päivittäiset pörinät), joten en reissun päässyt kutsumaan henkilökohtaisesti - se harmittaa!!