sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Substanssia...

Sain Pepiltä Mummun huushollista, Sirutuulilta Tuulenpesästä ja Kirsilta Tää ois tän koti -blogista tunnustuksen:

Hämmentyneenä kiitän ja niiata niksautan kolmasti!

Tehtävään kuuluu:
 • Kiittää tunnustuksen antajaa
 • Antaa tunnustus eteenpäin kahdeksalle bloggaajalle
 • Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
 • Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.

Tunnustukset sain jo hyvä tovi sitten. Vaan kun kaikenkarvaista täällä blogissani lärpätän, oli melko vaikea muistaa, mitä en vielä olisi ehtinyt hölöttää. Päätin miettiä yhden asian päivässä, mieheltäkin kysyin apuja...

 1. Hiukseni eivät koskaan ole olleet pitkät, ekan luokan lyhyt polkkatukka lienee pisin malli. Tavoittelen jälleen tuota ekaluokkalaisen lookia.
 2. Kynteni eivät koskaan ole olleet pitkät. Lapsena taisin pureskella, nykyisin kynnet ovat niin hauraat, että katkeilevat miltei itsekseen, jos koitankin kasvattaa. En kuitenkaan halua rakennekynsiä.
 3. Pinnani ei koskaan ole ollut kovin pitkä. Asiaa tasapainottaa Miehen pinna, joka venyy lähes loputtomiin...
 4. Pohdin ankarasti "mitä minusta tulee isona??". Haikailen mielenkiintoisemman työn perään, jossa voisi tehdä jotain konkreettista!!
 5. Katselen todella vähän telkkaria, mutta ykkösen perjantai-sarja Kennedyistä taitaa olla sellainen, joka on PAKKO katsoa...
 6. Miehen mielestä kärsin maanisesta tavarankeräysvimmasta. "Roinavuoret tukkivat energian vapaan virran ja ajatuksen lennon", sanoo hän.
 7. En ole erityisen ihastunut koriste-esineisiin, hankin niitä maltillisesti. Miehen kritiikki taitaa siis enemmän kohdistua kirjoihin, lehtiin, kankaisiin, käsityötarvikkeisiin, kynttilöihin, valokuvakehyksiin...
 8. Tykkään valkoisista hiiristä.
Jaan tunnustuksen eteenpäin niille lukijoille, jotka ovat mukana KyJy-tempauksessa!! Sattuneesta syystä en nyt pääse ilmoittamaan teille asiasta henkilökohtaisesti, mutta toivon teidän ottavan tunnustuksen mukaanne!!

3 kommenttia:

PIUZA kirjoitti...

Miehesi sanoma on harvinaisen viisas! Minulla "maatuu" eteisen nurkassa pusseja ja kasseja eteenpäin vietäväksi. Olen siis saanut vähän kaappeja siivottua, mutta eteenpäin eivät "roinat" ole vielä ehtineet.:D

Hämmästyin tuota kohtaa 3. :o)

t.Paula

PIUZA kirjoitti...

Onnittelut vielä tunnustuksesta!:)

t.Paula

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Paula!
Toivottavasti KuJyläiset poimitte tunnustuksen mukaan, teitä on monta. Valitettavasti kommentointi ei onnistu ajastetusti (kuten päivittäiset pörinät), joten en reissun päässyt kutsumaan henkilökohtaisesti - se harmittaa!!