lauantai 19. marraskuuta 2011

Jouluporsliineja

Ensilumi!! Vettä lotisee jo taivaan täydeltä, mutta yöllä on satanut lunta!! Joulu on lähempänä kuin uskallan unelmoidakaan!!

Lisää haaveita...

Olen antanut itselleni luvan kartuttaa Villeroy & Boch -kokoelmaani jouluisilla elementeillä vuosittain.

 
Keräily alkoi jokusia vuosia sitten poikettuamme Villeroy & Bochin Joulumyymälään, sijaitsee aivan V&B:n tehtaanmyymälän vieressä Saksan Mettlachissa.

 
Tämän vuoden jouluiset lisukkeet hankin taannoisella Saksan-reissulla Koblenzista. Ihan turhaan, samoja on nyt Stockmannilla - ja kaiken kukkuraksi -20% kanta-asiakasalennuksella...

 
Ei harmita! Netissä V&B:n sivuilla toissajouluna ihastelin jotain uutta jouluista ajatellen "TUO SE ON!!" - eikä sitä sitten Stockalle asti tullutkaan... Ja sitten en osannut päättää, mitä haluan - ja jäin vallan ilman!! Viisastuneena pelasin nyt varman päälle!

  
Jos minulla vaan olisi varaa, en muunlaisia joulukoristeita haluaisikaan!! Vain ja ainoastaan ja yksinomaan ihanaa Villeroy & Boch -jouluposliinia!! Ja ehkä vähän jotain omatekemää...

 
Ihana, tavoittamaton haave!!

 
Vaikka - rehellisyyden nimissä - täytyy sanoa, että kyllä osa koristeista on aika kamalia! Sanoisinko jopa, että mauttomia! Mutta pitäisi vaan (koittaa) pitää järki päässä...

 
Kaikki yllä olevat kuvat Villeroy & Boch, tarinaa ja kuvia omista aiemmin hankituista jouluisista kipoista ja kapoista löytyy täältä (samalla paljastuu sekin, milloin vuosi sitten satoi ensilumen...).

 Haaveideni joulupöytä olisi tällainen! (Kuva: V&B)

Tai tällainenkin kelpaisi! (Kuva: V&B)

Joulua odotellessa!

Ai niin, kuva joulun 2011 "omista" ihanuuksista oli unohtua...

TUNNELMALLISTA VIIKONLOPPUA!

8 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Ihanat haaveet!
Eilen katselin Sokoksen tarjontaa ja haaveilin.

Oikku kirjoitti...

Tuota cupcakea minäkin ihailin parin tavaratalon astiaosastoilla.

PIUZA kirjoitti...

Arvasin tämän! Nyt rupesi vähän harmittamaan, että en ostanut kirpputorilta yhtä kahta todella hienoa posliinista joulukoristetta! En löytänyt niistä mitään merkintää, mutta olivat TOSI kauniita. Yleensähän en siis joulukoristeita edes harrasta, mutta arvasin, että kun laitat V&B postauksen jossain vaiheessa, alkaa harmittaa tuo, että en sitten mennyt, ihan puoli ilmaiseksi, niitä kuitenkaan ostamaan!:D Voi ei!

t.Paula

Kardemumma kirjoitti...

Koukkuun jäin. Kävin jo tänään Anttilassa katsastamassa näitä. Ihania! Jospa kanssa aloittaisi keräilyn. Varsinkin yksi bambilautanen oli aivan syötävän ihana.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos TeSa, Oikku, Paula ja Kardemumma! :o)

Riitta kirjoitti...

Voi mitä ihanuuksia ! Mäkin noista haaveilen, oon miehelle vihjaillu aika suoraan toiveesta löytää joulupaketista jotain noista mut viesti ei oikein oo menny perille ;)
Meillä ei vielä oo ensilunta näkyny, liukasta kylläkin kun eilisen tihku päivän päätteeksi pakasti !

Maria kirjoitti...

Paula, täällä samaisia juttuja hankittuna ja osa haaveena ;)

Mettlachista minäkin ensimmäsiet ostin.. Mies meiasi, että meidän kaapit pursuavat jouluastioita ja -koristeita, että eikö välillä vois kerätä jotain muuta. Mutta nuo jouluvilleroyt ovat niiiin ihania!

Mettlachissa menee pää sekaisin ;)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Riitta ja Vaahtera-Maria!
On nämä vaan niiiiin vastustamattomia! Ja Mettlach on astiafriikin toteutunut unelma...