tiistai 5. heinäkuuta 2011

Tilkkuilu on alkanut!

Tai omalta kohdaltani oikeampaa olisi sanoa, että farkkujen paloittelu on alkanut... Tarkoituksenani on siis tehdä loput 3 nojatuolinmattoa Veljen perheen mökille. Fiksumpi kurssilainen olisi leikellyt farkut paloiksi jo kotona, mutta ei vaan ole ollut aikaa...

Kurssilla on 13 mukavaa naisenpuolta ja osaava opettaja. Kaikilla muilla on työn alla kasseja jos jonkinlaisia. Huomenna kuvailen opettajan mallilaukkuja (jos saan luvan).

Itsekin aion huomenna siirtyä laukuntekopuuhiin, farkkumattoja teen "välityönä", kun laukunteko alkaa tökkiä. Siis kun väärinompeluiden purkaminen alkaa käydä voimille...

Eilen alkoi farkun leikkaus jo 8 tunnin jälkeen tuntua aika tylsältä... Tein pienen pussukan itse värjätystä kankaasta, Pepsodent mittatikkuna.

Aika turha työ, mutta kai tälle jotain käyttöä joskus löytyy - tai sitten ei. Mutta tulihan nyt tehtyä sentään jotain konkreettistakin eilisen aikana...

PS.Kiitos Veljentyttö Vanhemmalle, joka mahdollisti kurssille lähdön!! Koirilla olisi ollut 16 tunnin (klo 8-24) päivä keskenään, mutta Vt Vanhempo kävi kahdesti ulkoiluttamassa koiria - KIITOS Hemuli!

3 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Hauska tuo pampulanauha tuossa pussukan reunassa :))
Antoisaa tilkuttelua !

PIUZA kirjoitti...

Herkullisia kuvia<3
Pompula pussi on myös herkku!
Oletko värjänny myös nuo kullalta vaikuttavat efektit pussukkaan, vai olivatko kankaassa valmiina? Miten olet tuon värjänny?
Yksi koirista on löytäny OIKEAN tuolissa istumis asennon!:D Hassun näköinen!

t.Paula

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Anneli ja Paula!
Kangas on värjätty tavallisella tekstiilivärillä maalipensselillä sutien, kultasomisteet on tehty kultamaaliin kastetulla kertakäyttöhaarukalla. :o)