tiistai 19. heinäkuuta 2011

Toiveita ja toivotuksia

TERVETULOA uudet lukijat; Rouva Agatha, Marie, Jeenna, Anne, Piijuli, Taina ja Tiina!

TERVETULOA myös niille vanhoille uusille lukijoille, joita en ole huomannut erikseen tervetulleeksi toivottaa - te olette mukana arvonnassa! Myös Maina, joka oli huolissaan kuvansa katoamisesta (se tapahtui jo useita kuukausia sitten, mutta tiesin tyhjän kolosen olevan sinun kolosi).

TERVETULOA myös muille uusille kommentoijille! Teitä on paljon, enkä ole myöskään huomannut kaikkia tervetulleiksi toivottaa ekan kommentin myötä.

KESÄARVONTA on edelleen käynnissä - osanotto on hämmentävän niukkaa. Ei johdu kesäajasta, sillä päivittäisiä kävijöitä on yli 200. Tarravimman sisutustarrojen lisäksi yksi saa RÄÄTÄLÖIDYN bonuksen omien kiinnostuksen kohteiden mukaan - osallistukaa nyt ihmeessä.

Sisko kyllä sanoi, että "ylimielinen tyylini" saattaa ärsyttää, tarkoittaen kommnettejani "En kalastele" tai "huomioidaanko toiveet millään tavoin...".

Valitettavasti se kuitenkin on (melkein) totta - tämä on ajantappoprojekti, kirjoittelen päiväkirjanomaisesti omaksi ajankulukseni. On ihan ÄÄRIMMÄISEN mukavaa, että olen saanut sekä säännöllisiä että satunnaisia lukijoita, mutta se ei ole ENSISIJAINEN tavoitteeni. On myös TODELLA MUKAVAA, että olen löytänyt useita MIELENKIINTOISIA blogeja tätä kautta.

Jos arvonta ei kiinnosta, en voi sitä itsekään pahakseni pistää. "Sitä saan, mitä tilaan"?
Pakko kai on kohtapuoliin lähteä kamerakaupoille. Vähän sama asia kuin pian 20 Nokia-vuoden jälkeen kaikki muut puhelimet ovat logiikaltaan TÄYSIN käsittämättömiä: en osaa käyttää Miehen taskulaskimen kokoista Samsungia kuvattuani viimeiset 25 vuotta ainoastaan Canon-järkkäreillä.

Mutta harjoittelen tänä iltana lisää (ja koitan lykätä uuden ostoa tuonnemmaksi)...

8 kommenttia:

Oikku kirjoitti...

Mikä ihmeen "ylimielinen tyyli"? En minä ainakaan moista ole huomannut... Arvonnassahan on sitä suuremmat voiton mahdollisuudet, mitä vähemmän osallistujia! Olen itse vähän empinyt osallistumista, kun olen taannoin sinulta jo yhden palkinnon voittanut (antaakseni siis vuoron toisille, en todellakaan siksi, ettäkö palkinnot eivät kiinnostaisi... ), mutta taidan nyt kuitenkin pistää arvan vetämään.

Eloise kirjoitti...

Ei ylimielinen tyyli minustakaan tästä blogista tutulta kuulosta...Itse kahden sisaren isosiskona tosin tiedän, että sisarelle on liian helppo sanoa asioita, sellaisiakin, jotka eivät pidä välttämättä ihan paikkaansa. Tai ehkä se sisaresi korviin kuulostaa sellaiselta, mutta älä huoli, en usko, että suurin osa lukijoista niin kokee...
Luulen, että kesä nimenomaan vaikuttaa, palkinnossa eikä myöskään postauksessa ei löydy mitään vikaa.

TeSa kirjoitti...

Nyt vasta ehdin tulla lukemaan matkaraporttia, terävää kyvnääsi on niin ihanaa lukea.
Vanhenin vuosia, nauroin niin makeasti. Anteeksi.
Enpä taitaisi haluta sinua matkakumppaniksi Tamperetta kauemmaksi, voisi mennä hermot....
Onneksi matkasta jäi kuitenkin hyvä muisto.

Maina kirjoitti...

Hei! Enpä ole minäkään tulkinnut tyyliäsi ylimieliseksi ennemminkin löydän sieltä mukavaa huumoria. Yleensä käväisen lukemassa läppärin avattuani, nyt oli parin päivän tauko.
Olipa sinulla kovan onnen matka! Huh huh!
Terveisin se naamansa kadottanut (mistähän lähtis etsimään uutta? ;)

Kiitos kommentista mummulassa!

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Oikku, Eloise, TeSa ja Maina!
Olipa rauhoittavaa kuulla kommenttinne, kiitos. :o)
Ja TeSan kommenttia nauroin myös ihan vääränä... :oD

Taina kirjoitti...

Canon järkkäri ehdottomasti:) Miten niin ylimielistä. Ja jos joku ei tykkää, pääseehän pois, ei ole pakko lukea ja ärsyyntyä.

Maria kirjoitti...

Hauskaa luettavaa, jatka vain samaan tyyliin!
Canon täälläkin päässä ja hyvältä tuntuu.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Taina ja Vaahtera-Maria!
Canon on tuttu ja turvallinen! Pakko pärjäillä kuitenkin vielä toistaiseksi ilman: juhannausreissu, rillit ja Karnaluks eivät salli enää leväperäisempää elämää, alennusmyynnitkin jätän väliin...