torstai 10. marraskuuta 2011

Esivalmisteluja

Hah, arvaatte varmaan?

Kyllä, Opistolla on Kahvipussit koriksi -kurssi ensi viikonloppuna!

Kuvan kassit ovat keväisen kurssin satoa, tukevia kuin mitkä! Muutama lisää mökkireissuille, ehkä lahjaksikin...

Pusseja on karttunut joltinenkin määrä - kiitos Veljen ja työkavereidensa ahkeran ryystämisen!

Tein hieman esivalmisteluja:

Leikkelin pussit ja pyyhin ne sisäsiisteiksi.

 
Sitten silittelin pusseja yhteen, useampaankin erilaiseen kassiin...

Huomenna silittelen lisää ja koitan ehtiä leikkellä niitä jo päreiksikin....
Paljastuksia luvassa tulevana sunnuntaina.

PS. Hups, nojatuolikaupan sijasta päädyinkin kamerakauppaan... Priorisoinnin tuloksena koirat saavat nyt kyllä sinnitella kepuleissa tuoleissa!

Opinkohan ikinä kuvaamaan tällä?? En KOSKAAN lue manuaaleja - nyt alkoi tuntua, että tällä kertaa siitä voisi kuitenkin olla hyötyäkin! Harjoittelen viikonloppuna, siihen asti kuvaan pokkarilla - ja menetän hermoni päivittäin, niin kuin jo viikkojen ajan...

8 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Voihan kofeiini mikä määrä paahdettuja kahvinpapuja.
Onnea uudelle kameralle.

JaanaElina kirjoitti...

Vähän kyllä kateeksi vääntää sinun tuleva viikonloppu,varsinkin kun itse olen iltavuorossa töissä.Olisipa täälläkin tuollainen kurssi,pitääkin laittaa opiston kurssitoiveisiin.

Minä muuten silitttelin sinun ohjeilla keväällä pusseja yhteen,odottavat vaan innostusta punomiseen ja aikaakin.Tuollaiset kurssit olisi siitä kivoja,että silloin sitä keskittyisi vaan siihen ja porukassa on mukava tehdä.

Hieno kamera.

Mukavaa viikonloppua,vaikka se taitaa lla sitä toivottamattakin.

Sonja kirjoitti...

Minäkin ilmoittauduin kurssille, kunnes kohtasin kylmän faktan: mistä pusseja tarpeeksi kun ei itse juo kahvia ja työpiirikin on niin pieni? Ja periaatteestakaan en osta kahvipusseja kirppiksiltä, vaikka niitä siellä joskus näkyykin! Voisinkohan ensi vuonna ilmestyä paikalle sekalaisen pussiarsenaalin kanssa? :)

Taina kirjoitti...

Sattuipas, juuri tänään ajattelin, että tuo pussitekniikka vielä pitäisi oppia. Kunhan käyt kurssin, niin sinähän voit sitten pitääkin nettikurssin:) Kameraostos on tietysti hyvä, koska minulla taitaa olla samanlainen:D On se ollut jo useamman vuoden, vaan vielä on monta toimintoa opiskelematta. Vaan onneksi saa ihan hyviä kuvia valmiillakin säädöillä<3

Myrsky-mäyris kirjoitti...

Näkevätkö tuoreet silmäni oikein, että kuvassa vilahtelee mäyrispötkylä? Meil on samanlainane, paitti että mä kurmotin sitä ja se halkes ja äippä joutu sen parsiin kasaan. Heikkoo tekoo, sanon minä.

Terkkuja teitin koirille. Mainioita venkuloita. Tykkään.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos TeSa, JaanaElina, Sonja, Taina ja Myrsky-mäyris!
Myrsky-mäyris, tervetuloa Rakkauden taloon!
Voi Sonja, Opettajalla on aiemmilla kursseilla ollut säkkikaupalla pusseja mukana, joita saa käyttää!! Ja minultakin joutaisi...
Haaveilen, että ehtisin tehdä yhden "koostekassin", siis erilaisista pusseista. Sitä varten join ihan paketillisen Brazil-kahvia ja toisen paketillisen Reilun kaupan kahvia, että saan lisää erilaisia pusseja. :o)
Myrsky, kyllä vaan, meillä asuu mäyris! Se muutti Tukholmasta, matkusti matkalaukun päälle sidottuna ja on saanut runsaasti ihailua osakseen! Taitaa olla meidän perheen koirapopmo, piskit sitä kovin kunnioittavat. :o)

PIUZA kirjoitti...

Tuo pienempi ruskea kassi on soma. Sehän menis käsilaukkuna, kun hantaaki olis vähän erilainen! Tykkään noista reunan "huipuista".

Tuolla kuvaakin! Täälläkin menee hermo kameraan usein. Minäkään en lue manuaaleja!:))) Sitten kun on pakko tarkastaa jotain, niin silloin, muuten en. Ehkä kuitenkin enemmän, kuin ennen.

t.Paula

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Käsilaukuksi ensin suunnittelinkin, mutta olisi pitänyt kehitellä joku läppäsysteemi, muuten on rahapussi liikaa tyrkyllä...