sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Valoa ikkunassa

En ole koskaan oikein innostunut ikkunatähdistä. Ne toki näyttävät oikein kivoilta MUIDEN ikkunoissa, mutten ole koskaan edes harkinnut sellaisen hankkimista.

Vaan niin se mieli muuttuu sopivasta kimmokkeesta...

Astelin pitkin Hämeenkatua, Clas Ohlsonin ikkunassa silmään iski rykelmä pöytämallisia tähtiä. Edellisiltana Mies oli sanonut olohuoneeseen tarvittavan lisää valoa - kelpaisikohan TÄHTIVALO?? (Kuva: Clas Ohlson)

Ryykäisin kauppaan tutkimaan härveliä, näytti ihan kelpo kapistukselta - eikä ollut hinnan kiroissa. Kaksi pöytätähteä, kiitos - ja nappasinpa vielä sellaisen perinteisen ikkunatähdenkin mukaan.

Kotona oli yllätys, että paketissa oli myös ihan tavallinen varjostin mukana! Valaisimellehan on (halutessaan) käyttöä ihan läpi vuoden!! Vaihdoin varjostimen olohuoneen pöytävalaisimeen.

Pöytätähdissä on nyt liian kirkkaat (9 W) energialamput, täytyy vaihtaa. Olisi vaan pitänyt ostaa Clasilta, lähikaupassa olivat ihan pökerryttävän hintaisia!  

Tykkään!!


Mies tykkää ikkunatähdestä!

Eivätkä pöllömmiltä näytä päivänvalollakaan!

Hyvä hankinta!! Elleivät sitten koirat onnistu tuhoamaan... Tason päällä on pieni vaaran paikka, Luupää on ikkunakyylä ja ikkunaan säntäillessä ovat lamppua painavammatkin esineet lennelleet pitkin pirttiä...

 
Vuosikaudet olen säilönyt tuikut Markku Pirin keramiikkamaljakossa, nyt sen paikkaa piti siirtää pöytätähtien vuoksi. Tasaolle jäi KAUHISTUTTAVA tyhjä kolo, HUI!! Jotain siihen piti keksiä! Kippasin lastat sun muut keittiökapustat yhteen kasaan ja otin säilytysastian pitkille kynttilöille. Mies jo ehti ihmetellä, miksi kerään vispiläkokoelmaaa työhuoneen kirjoituspöydälle...

Seuraavaksi pitäisikin jostain kehitellä uusi säilytin niille kapustoille... Tai virallinen kynttiläpurkki? Salama paljastaa sävyeron, jota paljaalla silmällä ei huomaa...

SULOSUNNUNTAITA KAIKILLE!

7 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Sullahan alkaa jo joulu jolkuttamaan kotiisi;) Kiva kun oli positiivinen ylläri lamppupaketin varjostin, niin usein on pettymyksiä pakkauksessa.
Oli täällä taas tapahtumaa jos toistakin sitten viime käyntini.
Hyvää marraskuuta!

Anneli kirjoitti...

Tosi kauniita !
Ja valkoinen on aina niin tyylikäs. Ei erotu päiväaikaan liikaa :)

Täti Sininen kirjoitti...

Kauniita tähtiä olet laittanut pimeyttä torjumaan. En ole aikaisemmin nähnyt tuollaista pöytämallia.

Zzz kirjoitti...

Eipä yhtään pöllömpi...kyllä nyt valoja tarvitaan joka paikkaan..

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos KristiinaS, Anneli, Täti Sininen ja Neferi! :o)

Konnadonna kirjoitti...

Tosi kauniita tähtiä olet löytänyt, aivan minunkin mieleisiäni :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Konnadonna!