torstai 8. syyskuuta 2011

IHANAA, kohta on JOULU!

 
Eilen tuli mainos Kotivinkin joululehdistä, JOULU ilmestyy 1.11. ja Jouluherkut 15.11. Maksoin mainoksen mukana tulleen tilisiirron HETI, etten vaan jää ilman!! Yhtenä jouluna pääsi käymään niin ikävästi, että irtonumerot olivat kaupoista loppuneet ja koko joulu oli PILALLA!

Rehellisesti sanoen en tainnut edellisjoulun alla kuin vilkaista lehtiä ohimennen, mutta se ei olekaan oleellista - ko. lehdet vaan kuuluvat joulurutiineihin ja ilman niitä joulu ei ole OIKEA JOULU!

Joululta tuntui sekin, kun pääsin availemaan Minnan lähettämää lupaavasti pullottavaa kuorta!! En ollut uskoa todeksi voittoani Talo maalla -blogin arpajaisissa, sain yllätyspalkintona Globe Hopen lompakon ja herttaisen Helminauhan magneetin. Kiitos Minna!

Ei ole yleensä meikäläisellä onnea arpajaisissa tai lotossakaan, vierestä viedään - aina. Sisko sen sijaan täytti ensimmäisen arpalipukkeensa alle 10-vuotiaana ja voitti heti pääpalkinnon, (ihan kamalan makuisen) täytekakun. Siitä lähtien on kahminut parhaat palkinnot, jos vaan jonkun arpalipun vaivautuu täyttämään, esim. kymmenittäin elokuvalippuja, Aurinkomatkoilta vapaavalintaisen matkan (meni Italiaan), muutamia muita etelänmatkoja ja risteilyjä, lennot kahdelle Visbyyn, hotellipaketteja, Minirisk-tuotteita, kosmetiikkaa... Niin, ja lotossakin! (Kuva: TS.fi)

Tasan ei käy onnen lahjat!! Mutta Siskopa ei osaakaan virkata, hä-hä!

 
Virkkuukoukut tanassa riensin illalla Opiston Vallaton virkkaus -kurssille. Koko viime talven ihailin valmistuneita töitä, joita Opistolla oli näytillä vaihtuvana näyttelynä. PAKKO kokeilla!!! Moni muukin oli innostunut viehkoista töistä - ensimmäisenä ilmottautumispäivänä jouduin jo varasijoille!! Onneksi sain peruutuspaikan! Ehkä arpaonnen sijasta onkin toisenlaista onnea??

Nyt on kauhea inspis aloittaa virkkaus!! KyJyissä ei ole kuin muutama virkattava työ, harmi!! Pitää etsiä virkkauskirjoja, selata virkkauslehtiä, googlata virkkausohjeita, kahlata blogeissa ja inventoida lankoja...

Jokohan kaupasta saisi glögiä??

10 kommenttia:

Kardemumma kirjoitti...

Minullakaan ei koskaan ole onnea arpajaisissa. Mutta joku lohdutti: jollei onnea arvalla niin sitten rakkaudessa. Näin tuntuu olevan. Meillä taas yksi lapsista voittaa, jos voitto on tulossa meidän perheeseen. Muilla käy kehnompi tuuri. Ehkä sitten tosiaan jossain toisessa kohdassa tulee takaisin.

Kirsi kirjoitti...

Minä kanssa laitoin nuo tilaukseen,lipaston laatikossa on ISO kasa joululehtiä,jotka on muuten ainoita lehtiä mitä minä en kierrätä eteenpäin,jokohan ne kehtaisi kaivella sohvapöydän nurkalle selailtavaksi=D Mulla on käyny viime aikoina kamala tuuri noissa blogiarvonnoissa,oon parin kuukauden aikana voittanu VIISI kertaa ja nyt oonkin miettiny että pitäiskö lopettaa osallistuminen kokonaan ettei vaan käy niin että mies peruu kosintansa;)Virkkuukoukku tanassa ollaan kohta täälläkin,aion vuosien suunnittelun jälkeen opetella tuon jalon taidon kun tätini lupasi minua kädestä pitäen opettaa,joten koukut sauhuamaan ja muutenkin mukavaa torstaita sinulle!

JaanaElina kirjoitti...

Ihanan inspiroivilta näyttää nuo lehdet,mutta taidan malttaa mieleni,enkä tilaa.Ainakaan vielä.Mulle ei tosin ole tullut edes tarjousta,vaikka kotivinkki-tarjouspätkällä tuleekin.

Mullakaan ei ole minkään valtakunnan onnea arvonnoissa.Ei mene edes vierestä.Ääk,nyt kyllä huijasin,olenhan voittanut sinunkin yllätysarvonnassa ja muutamassa blogiarvonnassa.Perun sanani,jotain toivoa on kuitenkin.

Nyt onkin ilmestynyt aivan ihania virkkuukirjoja.Ideoita kyllä niistä saa,vähän liikaakin.Kirjastosta löytyy paljon uusia upeita kirjoja.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Toisilla on aina onnea kaikessa mihin koskevat. Minä en ole voittanut mitään ennen kuin aloitin pitää blogia. Muutamia arpajaisvoittoja on tullut. Mukavia virkkausiltoja.

PIUZA kirjoitti...

EIKÄ! T.Ei jouluihminen.:D

Ihana tuo lompsa! Uskomatonta minkälainen tuuri siskollasi! Täyttäisköhän hän vaikka minun lottokupongin?;) Joku matka-arvonta olis kanssa tosi kiva!:D

Mulla on yksi virkkuu mitä en ole vielä esitellyt, kun sen huopuminen oli vähän sitä ja tätä ja unohdin sen rummussa huovuttaa uudestaan.:o) Tekeillä on yksi neulomus, johon ajattelin virkata jotain kivaa.

Tai vaikka Simaa!! :))

t.Paula

Mia kirjoitti...

JOULUA ODOTELLAAN TÄÄLLÄKIN !!!! Tilasin samat joululehdet, kun ne todellakin kuuluvat joulun valmisteluun (jonka toivon mukaan pääsen aloittamaan rakennusprojektista huolimatta jo lokakuussa ;). Yleensä niistä aina jotain ohjeita/ruokareseptejä on ehtinyt kokeilemaankin....

Mulla on aina IHAN KOKO SYKSY joulun valmistelua <3<3<3<3 (ehkä selviän sen avulla ankean syksyn yli...)

Riina kirjoitti...

Ihanaa! Blogauksesi herätteli mussakin jo kummallisia joulu kutinaa. Nauti virkkaus kurssista täysin siemauksin! Pitäsi sitä varmaan itsekin opetella...

Anna kirjoitti...

Voi mä oon tilannu noi lehdet jo viikkoja sitten :) Pikkuhiljaa kohti joulua siis <3 Joo noi pitsin jne virkkailut kyllä KOUKUTTAA :D

Maina kirjoitti...

Aah! Julistamme siis jouluhysterian alkaneeksi (ihan siis positiivisella mielellä) :)
Minulla tuota joulua puskee taas aikanaan työpaikalla niin voimalla, että oma joulu tulla tupsahtaa jälleen varmaan vähän puskista.
Vanhat joululehdet on säästetty ja niitä lueskellaan syksyn pimeinä iltoina kuten muutamia asiaa käsitteleviä kirjojakin. Ostin kesälomallakin yhden! Näinhän se on näillä kymmenillä, että heti kohta juhannuksen jälkeen onkin jo joulu.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Kardemumma, Kirsi, JaanaElina, Enkuli, Paula, Miia, Riina, Anna ja Maina! :o)
Miia & Riina, lämpimästi tervetuloa Rakkauden taloon!
*
Juu, rakkaudessa on käynyt tuuri! ;o)
*
Ihanaa, moni muukin siis jo hekumoi joulun odotuksessaan! Kehtaan siis myös hakea jo vanhat joululehdet vintistä pöydänkulmalle!! :oD