tiistai 12. heinäkuuta 2011

Jostainhan se on aloitettava!

Olen havitellut kuistille tervetuliaistoivotusta:

TERVETULOA         
                    Rakkauden taloon

... mutta Mies vastusti ANKARASTI! Sanoi, että hän saa ihan riittävän annoksen Rakkauden taloa katsellessaan, miten naputtelen blogia aamuin illoin, eikä halua pahettani vielä seinilläkin kuuluttaa.

Ensinnäkin Mies liioittelee ja toiseksi hän on ahdasmielinen ja harrastuksiin kannustamaton - tai ainakin bloggailuun.

Haave ponnahti aimo loikan, kun Tarravimma teki blogihistoriani ensimmäisen sponsoritarjouksen vapaavalintaisten tarrojen muodossa!!

Ja arvatkaapas mitä!? Olisin voinut teettää sisutustustarran juuri haluamallani tekstillä, Rakkauden taloineen kaikkineen!!

Mutta koska Mies asustaa samaa pirttiä, en halunnut lietsoa eripuraa. Kun en sitten mitään muutakaan vähänkään älykästä elämänviisautta keksinyt, tein valintani vakiomallistosta:

Ei muuten ollut mikään helppo valinta, valikoimaa oli sen verran runsaasti! Ja tarran väritkin sai säätää ihan omien toiveiden mukaan!

Eipä aikaakaan, kun paketti tuli postitse. Mukana oli selkeät kiinnitysohjeet, kerrankin oikein hyvällä suomenkielellä eikä millään selkäpiitä värisyttävällä konekäännössiansuomella!

Lomasuunnitelmissa oli kunnostaa keskikerran rappukäytävä: lattia- ja ovilistat sekä kaiteen vaihto. Van eipä sitten helteillä homma edennyt... Ja nyt oli jo palattava töihinkin.

Vaan jostainhan se on aloitettava remonttikin, aloitetaan siis tarran kiinnityksellä!!! Listat vaihdetaan sitten ilmojen vähän jäähdyttyä. Seinät sentään ovat olleet maalissa jo jonkin aikaa (Sadolin Maailman värit, Havanna pehmeä).

Ensin sommittelin tarrat passeleille paikoille ja kiinnitin maalarinteipillä.

Ohje neuvoo irroittamaan taustapaperin puoliväliin ja leikkaamaan sen terävällä veitsellä. Koska olin yksin kotona ja pelkäsin toheluuksissani puukottavani itseäni, käytin saksia. Toimi oikein hyvin kirjainten kanssa, yhtenäisessä kuviossa varmaan kannattaa noudattaa ohjetta kirjaimellisesti. Sitten samat toimenpiteet toiselle reunalle.

Voila, ensimmäinen osuus suoritettu ilman ensimmäistäkään haaveria!

Sitten samat toimenpiteet toisellekin tarralle. Edelleenkin pärjäsin ihan omin nokkineni!

Tarra toivottaa tervetulleeksi jo kuistilta asti. Väritkin passaavat hienosti, purppuranpunainen tiililattiaan ja kulta Boknäsin naulakkoon.

Aika karultahan rappu nyt näyttää, vallankin kun mattokin odottaa mattopyykkäystä. Mutta nyt saan takuulla Miehen houkuteltua listoitushommiin! Ja tuolle vasemmalle seinälle on kyllä jo suunnitelma...

Olen oikein tyytyväinen! Tietysti Tarravimman kivaan tarjoukseen, mutta myös lopputulokseen ja erityisesti itseeni, osasinhan tehdä homman ihan itsekseni ihan täydellisesti - tosin ei mukana tulleilla ohjeilla varmaan olisi voinut vikaan mennäkään!

Siis TERVETULOA Rakkauden taloon,
Enter as guests, leave as friends!

6 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Voi, miten hieno tervetulotoivotus! Ja kylläpä vaikutti varsin helpolta tuo kiinnityskin. Olen aikanaan joskus tapellut jonkun efektitapettiraidan kanssa, jossa oli kohdistukset, ja niin tuli mieleen nyt, vaikkei tapetista kyse ollutkaan. Myöhemmin miettien tällainen sisustusteippi olisi voinut tehdä asiansa paljon helpommin. :)

Anna kirjoitti...

TOSI kiva toivotus! Vaikka mä olisin kyllä halunnu sun pitävän pääs ja tilaavan sen rakkauden talon :D

PIUZA kirjoitti...

Hihhihhiih ;)
Näyttää kyllä hyvältä! Niin myös rappukäytävä.

t.Paula

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Minz, Anna ja Paula!
Olen itsekin kovin tyytyväinen lopputulokseen, vielä kun ne listat...

Taina kirjoitti...

Wau!!

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

kiitos Taina! :o)