keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Parhaat pöperöt?

Eikä siinä vielä kaikki!

Tarravimma verkkokauppa antoi valita vielä toisenkin sisustustarran!
 
Olinkin jo ehtinyt haaveilla jostain keittiöön sopivasta tekstitarrasta, ja Tarravimmalta löytyi juuri sopiva!!

Ahneuksissani tilasin suurinta kokoa! Kun olin saanut gourmetin tarjolle, aloin sovitella lisätekstejä. Näin teksti jäisi ikävästi verhon varjoon, ei hyvä.

Tämä näyttää paremmalta!! Ei kun kiinnittelemään!

Se täytyy sanoa, että tämä oli eilistä hieman haastavampi juttu - toisetkin kädet olisivat olleet avuksi, kun asettelin isohkoja tarroja vaateriin. Mutta onnistui kyllä yksinkin, kun tajusin merkitä pienet kohdistusmerkit seinään.

Seuraava vaihe jäikin kuvaamatta...
Enpäs nimittäin tajunnut, että olin tilannut lisätekstit verhotangon ruskeina, ja päällekkäin liimaillut kirjaimet eivät sitten erottuneet riittävästi purppuranpunaisesta! Onnistuinpas taas tössimään!

Nypin puukstaavit irti...

Eli seinällä lukeekin nyt vain Gourmet. Se on "alkuperältään ranskankielinen sana joka tarkoittaa herkkua. Sanaa käytetään ruuanlaitossa, esimerkiksi kuvaillessa jotain hyvin herkullista tai erikoista. Sana taipuu myös muotoon gourmand, mikä tarkoittaa herkuttelijaa." (Wikipedia)

Sanan käyttö keittiössämme on kieltämättä toisinaan hieman kyseenalaista... Esimerkiksi tänään, kun töistä tullessani söin Saarioisten mikrolämmitettyä thaikanakeittoa suoraan pakkauksestaan Elosen ruisleivän kera.

... ja saattaapa siitä Mieheltäkin tulla jokin sarkastinen kommentti, kun työn raskauttama löytää kotiin palatessaan keittiön pöydältä pelkän lapun, kun seinätarra ehkä antaisi odottaa ihan jotain muuta... (Vaikka Saarioisten mikrosopat ovatkin ihan hyviä!)

Onneksi Tarravimma verkkokaupassa on parhaillaan ale, ei niin kirpaise, kun joudun nyt tilaamaan uudet lisätekstit, KULLANVÄRISINÄ. Ehkäpä löydän jotain lisääkin, vauhtiin päästyäni...

Täytyy myös kutsua Sisko kyläilemään (lue: kokkailemaan), niin saadaan taas oikein kunnollista, huolella tehtyä kotigourmetruokaa!

6 kommenttia:

sofia kirjoitti...

Moikka ja kiitos kurssiseurasta myös! Kokeillaan lähteekö tämä kommentti ennen kuin jatkan pidemmin...
T:Sofia

Sirutuuli kirjoitti...

Hauska :) gourmet vs. kaupan keitto :) Ei niissä kaupan keitoissa mitään vikaa ole, arjen gurmeeta :)

Minna kirjoitti...

Siis apua minkä houkutuksen laitoit!!! Tahtoo tarroja (pitäiskö tilata insinööriltä salassa? reaktio on luultavasti sama kuin teillä :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Sofia, Sirutuuli ja Minna!
Saarioisten lihasoppaa söin taas eilenkin, olisitten gourmetia eli ei... ;o)

Anonyymi kirjoitti...

Oliko toi teksti valmis vaihtoehto valikoimassa? mulla on pari omasuunnittelemaa täältä: http://designskins.fi/

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Jepulis, valmis malli se on.
Taisipa tulla samalla hyväksyttyä kommenttigeneraattorin kommentti...