keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Astiapyykkiä...

Mies oli menettää hermonsa, oli mennyt tyhjentämään astianpesukonetta ennen kuin ehdin hätiin...

Ei (muka?) voi ymmärtää, että koneessa pestään puutarhatyökaluja. Mitä kummallista siinä on?? Pesenhän koneessa myös kukkapurkit (siitä vasta hermostuukin)!

Myös lempihiusharjani tykkää konepesusta! Putipuhtoisena sekin taas, ei ole jäämiä hoitoaineista tai hiuslakasta!!

Harmittaa, että kaasugrillin parila ja wokkilevy ovat niin isoja, etteivät mahdu koneeseen! Sen sijaan uunin pullapellit ja ritilät menevät ihan heittämällä, samoin liesituulettimen suodattimet.

Jääkaapin muoviosia en kuitenkaan suosittele pestäväksi koneessa, muuttuvat aika jännän näköisiksi...

Olen pessyt myös kiuaskivet - nehän PITÄÄ pestä ennen käyttöönottoa, se lukee ihan laatikon kyljessäkin!

Toki pesen astianpesukoneen asianmukaisilla myrkyillä aina näiden erikoisempien kylpyjen jälkeen!! Mutta ennen superpuhdistusta kannattaa pyöräyttää koneessa jotain harvemmin pestävää...

Olen muuten miettinyt, kuinka monta 60 asteen kirjopesuohjelmaa luottokortin magneettinauha kestää farkkujen takataskussa vioittumatta. Toistaiseksi toimii moitteettomasti. Sen sijaan Siskon kamera ei kestänyt edes yhtä pyykkikonepesua ja linkousta! Eikä Anopin MoccaMaster edes lavuaarissa pesua! Pöh, heikkolaatuisia kapistuksia!

8 kommenttia:

Agatha kirjoitti...

Hyvä konsti! Jatkoksi erikoisempiin pestyihin: muistitikku selvisi ainakin yhdestä eiku kahdesta 60 pyykistä ihan hyvin, kun pääsi kuivattelemaan itseään muutamaksi päiväksi kodinhoitohuoneen pöydälle kaikki luukut auki - tuli puhdasta tietoa :D

Heli / Neuleaddiktio kirjoitti...

Haha, tykkään tästä tekstistä! :D

PIUZA kirjoitti...

Myyräkuume on ton ensimmäisen kuvan nimi (vitsi):))) Kyllä minäkin olen niitä kukkapurkkeja pyöritellyt.:) Kiuaskivet :D
Pitäisi muuten juurikin ostaa sitä myrkkyä.:)

t.Paula

intsu kirjoitti...

Juu, sinä olet aikamoinen pyykkäri,sekä "astioiden" että muunkin pyykin kanssa:D No,en mä astianpesukoneessa ole keksinyt puutarhajuttuja pestä,mutta pyykkikoneessa mä olen pessyt kaiken näköistä,pankkikortteja,ajokortin ja rahoja nyt tietysti...:)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Minä pesin kännykän - ei toiminut enää.

mansardikaton alla kirjoitti...

Ihana! Olen kuullut vain miehistä jotka pesee moponsa osia astianpesukoneessa :). Mäkin lykkään sinne kyllä aika herkästi kaikki, kun inhoan käsintiskausta...mutta enpä tajunnut noita puutarhajuttuja sinne heittää (vielä).

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi kaikki puutarhatyökalut ja astianpesukone on sen verran kaukana toisistaan, ettei tule houkutuksia kokeilla :)

Tuo hiusharjavinkki on kyllä kokeiltava -liesikuvun suodatin käy mullakin koneessa.
Seteleitä ei muuten kannata pestä koneessa, pankit on sen verran nuivia laitoksia nykyisin...toista se oli silloin ennen vanhaan, markkojen ja dinosaurusten aikaan :))

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Agatha, Heli, Paula, Intsu, Enkuli, Mansardikaton alle ja Pepi!
Pieniä ovat minun paheeni rahanpesun rinnalla! :oD