torstai 27. lokakuuta 2011

Keskikuviosukat

Non-niin, Novita sukkalehti todellakin teki tehtävänsä, sukkavire tuntuu löytyneen!!

Lehden ohjeella valmistuivat raparperinlehdillä värjätystä Seiskaveikasta keskikuviosukat, langan menekki 130 g, puikot 3 (ohjeessa suositus 3½).

Aika hauskat, tykkään erityisesti tuosta ranskalaisesta kantapäästä, sitä aion käyttää (sovellettuna) vastakin!! Ja myös tuo koristelistan "heltta" on kiva yksityiskohta

Toisetkin sukat lehden ohjeella on jo puikoilla, toivottavasti saan valmiiksi vielä Sukkasadon aikana!

Innostuin myös viimeistelemään pitkään sukkalankakorissa pyörineen Kyjy #24:n, pientä lisuketta vielä kaipaavat, pääsen paljastamaan toivottavasti ihan lähipäivinä...

PS. Kävin eilen hierojalla (OMT). Huomautti heti kuppausjäljistä selässä, mutta myönsi tunnin käsittelyn jälkeen kuppauksen hyvät vaikutukset: kaikki kipu ja kireys yläselästä oli tiessään, pääsi kunnolla käsittelemään rankaa!!

PPS. Siitä hoitopöydällä maatessani tajusin, etten ole syönyt kajavan ja kuppauksen jälkeen yhtään särkylääkettä, kun aiemmin rouskutin ihan päivittäin. Vielä ei myöskään ole tarvinnut laittaa villasukkia yöksi jalkaan...

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Voi Paula, miten ne samat aina pompsahtelee aina täällä, mitä itse mietin. Sukanteko on tökkinyt pahasti minullakin, mutta juuri ihan samaa mallia katselin... Se olisi seuraavana teko-listalla. En vaan tykkää ranskiksesta, se on liian pyöreä minun luisevalle kantapäälle, pöh.

Varpaista varteen kirjakin on minulla ja yhden koeparin tein. Ei vaan sytyttänyt yhtään. Periaatteessa ihan ok tehdä kärjestä varteen ja periaatteessa ihan ok tehdä kaksi kerralla, mut mut mut. Ei vaan napannut jostain syystä mulle. En ihan vielä anna periksi, ainakin toinen pari pitää koittaa.

Sanahaasteen selitykset oli tosi kivat, Se viimeinen vihreä-kuva oli ihan huippu. Just miun makkuun sekin. :)

Mukavaa syksyn jatkoa sinulle ja kiva kun vaivat helpottaa. Se särkylääkkeiden napsiminen on todella raivostuttavaa. :[

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Minna! Sanaselitystehtävä oli kiva!!
Oikein joskus pelottaa, miten puuhamme ovat niin samansuuntaisia - jakautunut sivupersoonako se siellä kummittelee... ;o)