tiistai 27. joulukuuta 2011

KyJy-kiri

Aalltoiltana - kun lahjat oli toimitettu, Mies haettu töistä, poikettu Anoppilaan jouluaterialle ja palattu kotiin saunanlämmitykseen - ehdin vielä viimeistellä muutaman KyJyn Miehen kiskaistessa välitirsat 36 tunnin työrupeaman päälle. Sauna pääsi vähän liian kuumaksi, mutta sainpahan valmista aikaiseksi...

KyJy #11 pitsitoppi Novitan ohjeella (kiitokset vielä Ritvalle ohjeen toimittamisesta!). Lankana Mat Rustik (50% puuvilla, 50% akryyli) Karnaluksista, menekki 245 g. Pyöröpuikko 5.

Olin varma, että lanka loppuu kesken, vaan sillähän olisi tehnyt 2 samanmoista! Jos olisin tiennyt, olisin tehnyt pidemmän mallin. On se ihan riittävä näinkin, ohjeen mukaisena, mutta saattaapa olla, että joskus vielä intoudun virkkaamaan helmaan lisää mittaa...

KyJy #22 huovutettu saunahattu yhdistellen Novitan ohjeita ruusukuvioinen huovutettu hattu sekä tonttuhattu ja loput omasta päästä.

Valmistui nopeasti, kiva tehdä. Lankoina Schoeller Filzi (100% villa) Karnaluksista ja oranssia hahtuvalankaa Wetterhoffilta. Pyöröpuikko 7, sukkapuikot 6 ja virkkuukoukku 7. Langan menekki 260 g.

Vähän kyllä loukkaannuin, kun Mies nauroi katketakseen herätessään, kun istuin hattu päässä kutomassa. Näytin kuulemma ihan avaruusoliolta. Pöh!

KyJyn tavoite 24 valmista työtä ei täyttynyt, vain 17 valmistui aikataulussa. Teen koosteen lähipäivinä...

3 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Älä välitä miehen naurusta, ne vaan ei ymmärrä kaikkea;) Kiva hattu kuitenkin:)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana tuo saunahattu. Kerrassaan mainio.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Irma ja Enkuli! :o)
Aion käyttää hattua ihan kiusallanikin... ;o)