maanantai 5. joulukuuta 2011

Siivottu on!

Keskikerta alkaa olla aika hyvässä kuosissa! Vielä kun lisäilen vähän joulua, saan ehkä viikolla muutamia kuvia tännekin...

Ennen töihin lähtöään Mies otti miehekkään porakoneensa esiin ja surautti Ikean koukukon köökin seinälle.

Huomatkaa sipulipussi!! Aion jatkossa roikottaa siinä punasipulit. Jokunen aika sitten Äiti siivosi komeroitaan, ja pelastin sipulipussukan julmalta kohtalolta.

Sipulipussi roikkui Mummulan keittiön ovenpielessä sellaisessa pienessä naulakossa, jossa oli käsin kirjailtu liina edessä, tiedättehän? Naulakon alla oli tasolla kaivovettä ämpäreissä. Vasemmalla puolella puuhella, lieden kulmalla aina tiskivesi lämpiämässä 10 litran punaoranssissa kattillassa... Tiedättehän??

Pala Mummulaa, meillä, Rakkauden talossa.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu, tiedän. Ja tiedän.

Anonyymi kirjoitti...

Tiedetään :D
-hyvin maalailit kuvan silmien eteen!

Nettimartta kirjoitti...

Niisk. Tuli ikävä mummulaan...

Tommosia sipulipusseja oon ajatellu (siis en oo vielä päässy toteutustasolle) kameroiden ja muiden vempaimien johtojen säilytykseen tehä. Työpöydän viereen naulakko ja nimipalut. Siitä sitten aina nappais tarvittavan. Meinaan näitä johtoja on PALJON. Ja aina epäjärjestyksessä. Huoks.

Laura kirjoitti...

Minäkin tiedän :) Pala mummolaa on ihan parasta. Lamppu, pöytäliina, maljakko. Ja se sipulipussi. Virkkasin itse meille sipulipusseja (parikin eri väristä) kymmenisen vuotta sitten, mutta itsetehtynä se ei ollutkaan sama asia... Se vaan ei toiminut, mikä pettymys.

Viehättävä tapetti. Ja hyvännäköinen koukusto (meillä roikkuu samanlainen kodinhoitohuoneen oven takana :).

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Anna, Pepi, Nettimartta ja Laura! :o)
Mummulanostalgia kunniaan!!

Villasukka kirjoitti...

Hyvää itsenäisyyspäivää :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Villasukka! :o)