torstai 15. joulukuuta 2011

Linnuille purtavaa

Pistin vähän pikkujouluhyvää linnulleikin! Kun ei ole enää sitä omenapuutakaan, johon saisi talipallot ja kauralyhteen jouluna. Siitäkin huolimatta, että vihaan niitä, pihaa terrorisoivia variksia! Sillä niitähän meillä käy, eikä suinkaan söpöisiä punatulkkuja ja muita pienempiä piipertäjiä - joita vihaan ihan yhtä paljon! Levittävät kammottavia kulkutauteja, pelottavia pandemioita... (aiemminkin narissut, täällä).

Lintu-inhoni saattaa juontaa lapsuuteen, kaverillani oli ällöttävä vihreä undulaatti, joka aina käydessäni pöllähti tukkapehkooni ja istui siellä illan päänahkaani nokkien. Että kiitos vaan Päivi, pahaisen papukaijasi vuoksi en ole ihan kauhean kiinnostunut lintujen hyvinvoinnista... (Kuva: MTV3)

Mutta juu, ostin keväällä Bauhausin alesta ihan SIKAhalvalla pari linnunruokintahärveliä. Siinä se taas nähtiin, halpa hinta sai järjen äänen hiipumaan - normaalihinnoilla en olisi uhrannut puolta punaista sekuntiakaan moiselle ajatukselle.

Citymarketista ostin viljarasvapampuloita, kun olivat niin söpön näköisiä. Monta pussia. Eiväthän ne siihen ruokintamasiinaan mahtuneet!! Suunniteltu ilmeisesti vain auringonkukansiemenille?

Suku taitaa saada joululahjaksi talirasvapalleroita...

2 kommenttia:

Taina kirjoitti...

No löytyyhän sitä linturakkautta ainakin hitusen verran;)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Hellälle mielenlaadulle ei voi mitään! ;o)
Kiitos Taina!