lauantai 16. heinäkuuta 2011

Arvaatte varmaan?

Arvaatte varmaan reissun ykköskohteen?

Kyllä, mikäs muukaan: Karnaluks!! Otin vähän isomman laukun mukaan, että saan kaiken kulkemaan vaivattomasti - koskaan ei voi tietää, mitä kaikkea sitä reissusta löytyykään! 

Karnaluks on kylläkin vain minun ykköskohteeni, Sisarta ei kiinnosta kuin korkeintaan kuriositeettina! Sisko ei siis ole käsityöihmisiä (mitä kaikkea hän siinä menettääkään!), vaan lyhennyttää housunpunttinsa ja neulotuttaa pudonneet nappinsa Äidillä, Veljenvaimolla, Veljentytöillä tai minulla. Toimiihan se niinkin...

Ystävällisesti Sisko kuitenkin majapaikkaa varatessaan huomioi prioriteettijärjestykseni, ja valitsi hotellin (Radisson Blu Olümpia) kävelymatkan (1,4 km) päästä Karnaluksista! Voin tehdä vaikka useammankin reissun... Valitettavasti Karnaluks on lauantaisin avoinna vain klo 9-15, vaivaiset (!?) 6 tuntia.

Illalla on yhteistäkin ohjelmaa, käymme kauneushoitolassa ja lupasin Siskolle matkajärjestelyistä palkkioksi päivällisen hänen suosikkiravintolassaan.

Raportoin löydöistäni myöhemmin, suuntaa-antava ostoslista on kohtuullisen pituinen - ja heräteostoksia epäilemättä tulee vielä lisäksi.

Nyt lähden roikkumaan Karnaluksin ovenkahvaan... 

 (klikkaa kuvaa)

6 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Hyvää matkaa ja onnistuneita ostoksia.

Oikku kirjoitti...

Toivottavasti sekä sinä että Sisko nautitte matkastanne! Minä lähden vähän ex-tempore tyttären kanssa Tallinnaan ensi viikonloppuna. Tytär sai kesätöistään vapaan viikonlopun ja sai sitten minut ylipuhuttua pikku reissulle. Mielenkiinnolla kuulostelen, jos blogissasi vaikka ensi viikolla on jotain utta kivaa vinkkiä Tallinnaan. Tyttärellä tosin tuo vaatteiden shoppailu on kuitenkin ylitse muiden, joten äippä ehkä sitten talsii perässä...

kisa kirjoitti...

Hauskaa matkaa!Juuri eilen tultiin Tallinnasta ja nyt lepäillään ja toivutaan reissusta.Miten se aina onkin,että lomareissujen jälkeen tarvitsisi pari vapaa päivää toipuakseen reissusta ;)

Anneli kirjoitti...

Hyvää ja antoisaa matkaa :))

sofia kirjoitti...

Moikka, mitä tarttui Karnaluksista?
T:Sofia

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos TeSa, Oikku, Kisa, Anneli ja Sofia!
Pienimuotoista raporttia tulossa...