sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Päivityssuunnitelma

Jatkan vielä hieman eilisestä tilkkupeitteestä...


Esikuvana oli tämä Päivölän tilkkukurssin Jaana-opettajan mallikappale, joka täällä blogissa on vilahtanut muutamaankiin kertaan sitten viimesyksyisen tilkkuviikonlopun - sen elämäni ensimmäisen ja näveketneetnääk viikonlopun jälkeen! (lue osa takaperin...)

Mallikappale (kooltaan 70*74) onkin JOULUKALENTERI!

Kunhan taas pääsen Karnaluksiin, ostan valikoiman upeita PUNAISIA nappeja ja lisään ne torkkupeitteeseen kuten kalenterissa, joulukuusenkoristepalloiksi. Joulupussukoita niihin en kuitenkaan tee, vaan napit toimivat (toivottavasti) KOIRAKARKOTTIMENA. Ehkeivät koirat ole ihan yhtä innokkaita mylläämään ja kynsimään torkkupeitettä pesäkseen, kun napit tuntuvat ikävinä klimppeinä ja klumppeina kyljen alla?

Olenkos vähän ällö kiusantekijä?? Ihmisiähän ne eivät haittaa, kun goisii peiton alla eikä päällä...

Eilisille kommentoijille voin paljastaa, että OIKEASTI kuusipeite ei ole mitenkään erityisen suuritöinen. Päinvastoin, hirsimökkitekniikalla blokit valmistuvat hyvinkin vauhdikkaasti! Blokkien kokoaminen tiililadonnalla on tämän kuvion juju, mikä tekee lopputuloksesta monimutkaisemman näköisen kuin se onkaan.

Joulukuusenkoristepalloista vielä sen verran, etten voinut vastustaa tätä ihanaa Weisten baby-palloa!! Oli PAKKO ostaa se Kummipojan Pikkuveikalle (VapaaValinnasta 4,90 eur). Harmittaa, ettei vastaavia ole osunut silmiin omien kummilasten vauva-aikoina! Tai etten ole älynnyt tehdä kullekin omaa vauvakoristetta! Syntymäpäivän sanomalehden olen ottanut talteen, saavat sitten 25-vuotislahjakseen...

Aiomme käydä kyläilemässä ennen joulua, täytyy siihen mennessä löytää Kummipojallekin oma kiva kuusenkoriste...

 
PS. Lusmukin on suostunut jo tänään testailemaan sohvaa, kun kukaan ei ollut näkemässä. Ei kai ihan huono, päivätirsat tuntuvat maittavan....

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

On kyllä todella upeita joulukuusia !!!
On noissa kyllä tekemistäkin :)

Konnadonna kirjoitti...

Mahdottoman hienoja tilkkutöitä, kymppiplus :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Anneli ja Konnadonna!