keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Sukkalehti

Käväisin eilen kaupungilla. Tapojeni orja kun olen, poikkesin samalla Stockmannin maukkaan muhevalle leipäosastolle.

No, käntty ei ole tämän jutun pointti, vaan kun kyrsä kainalossa könysin kohti uloskäyntiä, silmiin osui Novita sukkalehti. Meinasi limppu lipsahtaa lapasista sännätessäni pää kolmantena jalkana tutkimaan aviisia. I-H-A-N-I-A malleja!

Taitaa olla nyt joku sukkasato-lamaannus päällä, ei vaan puikot heilu!! Ei, vaikka ostin sen varpaista aloitettavan kirjankin! Vaikka tällä päällä tässä mielentilassa onkin varmaan paras, etten ole edes yrittänyt, kovin tuntuu takkuiselta ohjeiden sisäistäminen! Langatkin on jo katsottu valmiiksi (ohjeen mukaan ensikertalaiselle eriväriset), mutta ei vaan lähde kone käyntiin...

Mutta juu, sukkalehti tuntuu kovin innoittavalta! Kansi mainostaa 34 ohjetta, mutta OIKEASTI en kyllä voi laskea eri ohjeiksi Nallesta, Seiskaveikasta ja Isoveljestä ohjeistettua perussukaa. Ilmiselvä höynäytysyritys! (Kuva: Novita)

Mutta monta muuta kivaa ohjetta!! Josko vielä Sukkasadon aikana saisin muutamat pyöräytetyiksi? Pistin jo Veljentytöille tekstaria tämän hetken lemppariväreistä: Nuoremmalle turkoosia, pinkkiä, mustaa tai valkoista, Vanhemmalle beesiä, ruskeaa, harmaata, mustaa tai valkoista. (Kuva: Novita)

Seuraavaksi lankakaupoille...

Ensin kuitenkin Kajava-terapiaan, kerronpa kokemuksesta lähipäivinä...

3 kommenttia:

Sirutuuli kirjoitti...

Mie aloitin jo ensimmäisen joululahjan teon tuosta Novitan sukkalehdestä :)
Taikka siis ensimmäinen sukka on jo valmis ja toistakin tehty jonkin matkaa.
Ensin en oikein arvostanut mokomaa lehteä, kun se laatikkoon tupsahti. Mutta ei mennyt pitkään, kun ihastuin selaillessani sitä. Aivan ihania sukkia!

Anonyymi kirjoitti...

Vallan mainiot nuo alimmaiset ☺

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Sirutuuli ja Pepi!
Minullakin eka sukka jo hyvässä vaiheessa! Olin niin innoissani, että kudoin jopa bussipysäkillä onnikkaa odotellessani...