tiistai 24. tammikuuta 2012

Kuinkahan eukon käy...?

Rakkauden talon perustuslakiasiakirjan hengen mukaisesti lumityöt ovat Miehen vastuulla. Ehdottomalla 100% sitovuudella, pysyvästi ja ilman poikkeuksia! Säännös sinetöitiin aikoinaan Bauhausissa: Mies ihasteli lumilinkoja, sanoin kolailun olevan terveellistä hyötyliikuntaa - Mies tokaisi, että se on totta, jospa minä hyötyliikkuisin sen talven, hän tekee sen sitten seuraavana. Siltä seisomalta lykkäsin lingon kassalle...

Sunnuntaina oli pakkorako! Miehen ollessa vaalipaikalla aamusta iltamyöhälle. Omakotiasujia terrorisoiva aura-auto lykkäsi kamalan vallin portille, pakko oli tarttua kolaan auton pihasta saadakseni.

Eilen en päässyt sängystä ylös, alaselässä akuutti lihaskramppi, työterveyslääkäri kirjoitti muutaman päivän sairauslomaa.

Tänään vein Miehen aamusella bussille, lähti koko loppuviikoksi työmatkalle. Kauhulla odotan, mitä taivaalta tippuu...Mieluummin vaikka läjäpäin kiukkuisia, vanhoja akkoja kuin hiutalettakaan lunta!! Forecan ennusteen mukaan toiveeni EI taida toteutua...

Pelin henkeen tietysti kuuluu, ettei meikäläisellä ole harmainta hajua, miten se Bauhausista tänne päätynyt apparaatti toimii!! Oletan sen olevan autotallissa ja kulkevan bensalla, siinä kaikki!! Kertaakaan kokeillut, osaisinko käyttää edes uutta autotallin ovea!! Oven kaukosäädin on jossain, mutta missä?? Ja mitä sille vekottimelle pitäisi sitten tehdä, jos sen tallista ulos saisikin??

Ehkä hautaudun tänne nietosten alle? Kaiken kukkuraksi sain viikonloppuna karmivan flunssan, joten lumityöt senkään puolesta houkuttele! Aivastelen niin, että koirat juoksevat karkuun, toinen puoli nokasta tukossa, toinen vuotaa herkeämättä, yskin kuin keuhkotautinen - ja mennä kaakerran selkä linkussa...

6 kommenttia:

Kardemumma kirjoitti...

Miten niin tuttua! Tilaa naapurustosta joku nuorimies tekemään lumityöt. Ethän toki voi flunssaisena niihin hommiin mennä. Niin minä teen - tai hautaudun kinoksiin.

PIUZA kirjoitti...

Yhdyn edelliseen, vaikka tosin lumitöitä ei tarvitse kerrostalossa ja ilman autoa tehdä.

Pizzataksia olisin ehdottanut, mutta eihän se koiranruokia tuo! :o)

Paranemisia!
t.Paula

Taina kirjoitti...

No mitä, eihän hätä ole tämän näköinen. Anna lumien olla, pärjääthän sinä sisällä, vaikka olisi millaiset kinokset. Kyllä se mies sitten kiirehtii aparaattien kimppuun, kunhan töiltänsä kerkiää ja sen jälkeen sinäkin jo parannut lähtemään jälleen ulos. Että eikun kuumaa juomaa ja kirja toiseen, koira toisen kainaloon:)

Sonja kirjoitti...

Komppaan muita, mies on vaan innoissaan kun olet säästänyt niin paljon lunta hänen lingottavakseen! Nyt villasukat jalkaan ja hautaudut peittojen alle! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei pitästä aikaa,
Varmaan et pääse tänään vallattomaan virkkaukseenkaan. Minä siirryyn takaisin päiväryhmästä iltaryhmään, joten voidaan kevään mitaan nähdäkin.
Tässä ihan mainosta sulle, älä nyt kipeenä tee niitä lumitöitä, nämä pojat ovat ihan lähellä sinua, niinä mäen päällä juhannusvuoren risteyksessä.


http://www.apumiespalvelut.com
Aukioloajat ma - pe: 8:00 - 16:00Pirkanmaan Apumiespalvelut hoitaa isännän työt tehokkaasti
Pikaista toipumista Terkuin Sirpa

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Kardemumma, Paula, Taina, Sonja ja Sirpa!!
Apumiespalveluista olikin paikallislehdessä juttua viime viikolla, pistin silloin numeronkin puhelimen muistiin - en vaan tässä yhteydessä muistanut, että sitä numeroa voisi käyttääkin... ;o)