tiistai 10. tammikuuta 2012

Tylsää...

Elämä on kaiken kiireen ( = jouluvalmistelut), kivan ( = joulu) ja kiinnostavan ( = joulusta toipuminen) jälkeen TYLSÄÄ täynnä! Ei valmistuneita käsitöitä, ei sisustuspuuhia, pihapuuhiin on vielä aikaa, shoppailulakko ja koiratkin vain maata mötköttävät päivät pääksytysten. Itsekin lähinnä vain lueskellut.

Ainoa mainitsemisen arvoinen asia on remontti, joka eteni taas ihan pikkiriikkisen - eteisen patteri vaihdettiin. TYLSÄÄ, mutta mukavan lämmintä!

Lämmöstä puheen ollen: sain taltutettua Miehen autokuumeen, nyt nostaa takkakuume päätään. Sitä en taida suuremmin toppuutella... Ehkä jo ensi kesän ohjelmassa on takanvaihto ja sen myötä olohuoneen ja ruokailuhuoneen pintaremontti. Sitten EI OLE tylsää!!

Rehellisesti sanoen innostuin ajatuksesta aika tavalla! Miehen mentyä nukkumaan hiippailin Tulikiven sivuille pyörittelemään suunnitteluohjelmaa... Piirtelin (yllä) edelliseen asuntoomme teetätetyn Kerman Saven Silvian (valitettavasti ohjelmalla ei voinut poistaa tuota syvennystä, siitä en tykkää ja sellaista meille ei tehty - ilman sitä kaakelijakokin menee kauniimmin).

Tätä takkaa IHAN OIKEASTI olen kaivannnut! Sitä, ja isoa olohuonetta ja makuuhuoneen ikkunasta öisin kantautuvaa kosken kohinaa...

Olisiko TYLSÄÄ ja mielikuvituksetonta teetättää samanlainen tähänkin tölliin? Täytyy miettiä...

12 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Voi Paula! Ex-mieheni kanssa asuessani ok-talossa, meillä oli juuri tuollainen takka, valkoisena! Sitä kaipaan, sen lämpöä ja mukanaan tuomaa tunnelmaa <3 Kylläpä tässä taas sitten kun pääsee asuntokaupoille, katsoo, onko kämpässä takkaa tai mahdollisuutta sille :) JA totta turiset, aika tylsää tässä ennen kevättä. Täällä vuokra-asunnossa ei voi edes tehdä remppaa joten on odoteltava kevään laittoa. Mukavaa Tiistaita :)

Aija kirjoitti...

Elämä vaan on joskus tylsää. Ja se on normaalia. Mä oon aina ollut sitä mieltä, että sen lisäksi, että vanhemman tehtävä on opettaa lapsi kestämään pettymyksiä, pitää opettaa myös kestämään tylsyyttä. Näitä asioita voi aikuinen onneksi opettaa ihan itse itselleen :)

Toki hankalaa, jos on semmoista tyyppiä, että koko ajan pitäis olla jotain projektia. Mutta kyllä tylsyydestä selviää hengissä!

himalainen kirjoitti...

Takkakuume, ihana :)
Mulla on kiuaskuume, haluaisin sellaisen kiukaan, jossa on kuumavesivaraaja kyljessä.
Jos päättäisi, että se toive toteutuu tänä vuonna.

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun tuliskin hetkeksi niin tylsää, että ehtis lueskella!
Luettavien kirjojen pino alkaa uhkaavasti piiloutua kirjahyllyn uumeniin....ja jos joku pyytäis tekemään menneeltä vuodelta luettujen kirjojen listan, häveten täytyisi kieltäytyä.
Ei ole paljon listattavaa!
Ja aiemmin tahti on ollut kaksi kirjaa viikossa.

PIUZA kirjoitti...

Kaunis on takka ja voin kuvitella miten ihanasti se lämpöä levittää ympärilleen :)

t.Paula

Taina kirjoitti...

Kun on oikein tylsää, täytyy aloittaa usi käsityö tai vieläkin parempaa, otta pinkan käsityö tai sisustuslehtiä ja alkaa poskiin punan nostattava innostus,sillä suunnittelu, siis suunnittelu on todella työlästä:D

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Anna, Aija, Himalainen, Pepi, Paula ja Taina! :o)
Himalainen, tervetuloa Rakkauden taloon!
En koe ahdistusta tylsyydestä! Tylsyys on ajoittain oikein nautinnollista, vahvistavaa, akkuja lataavaa - tiettyyn rajaan asti. Mahdollisten lukijoiden kannalta on tylsää, jos/kun mitään mainitsemisen arvoista tapahdu. Jos nyt elämäni muutenkaan niin järin kiintoisaa on...
Tylsyyden tappamisessa lukeminen on oikein oiva keino: dekkareita tai lehtiä. Ja ne lehdet yleensä auttamatta johdattelevat johonkin muuhun kivaan... ;o)

PIUZA kirjoitti...

Mua jäi häiritsemään, kun en tunnistanut tuosta kuvasta mikä on mikäkin koira :/ Enkä uskalla edes arvata, vaikka keskimmäisestä aiemmin osasin tunnistaa sitten muutkin. Höh! Jotenkin hän katsoo vähän siten, että mitäs nyt on tullut tehtyä, mutta ei mielestäni kuitenkaan Luupää (?) Lusmu! .. en tiedä. Kerro!!!

Kengät on muuten tosi kauniit ja tuota laukkua olen tainnut ihailla joskus aiemminkin.

Mukavaa keskiviikkoa!
t.Paula

Laura kirjoitti...

Tylsää tarvitaan, että kiva voisi tuntua kivalta. Tätä paasasin eilen kuusivutiaalle joka marisi. Muuten kaikki on vaan tavallista.

Missään tapauksessa ei muuten ole tylsää teettää tuollaista takkaa yhtään mihinkään! Minäkin haluan. Ensin pitäisi vaan vanha ihan toimiva takka purkaa pois. Ei tule tapahtumaan meillä ainakaan 20 vuoteen. Tuo vihreä on todella upea!Olitko ajatellut juuri tuota väriä? Entä uuninluukut? Onko niitä muun värisiä? Nam!

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos paula ja Laura! :o)
Kuvassa etualalla Lusmu, keskellä Lötkö, takimmaisena Luupää. Koiria harmittaa, kun tulin taas räpsyvän salaman kanssa häiritsemään nokosia...
Siellä ed. asunnossa oli juurikin tuo vihreä takka kullanvärisillä luukuilla. Ja vihreää yhä edelleen himoitsen... Luukkuvaihtoehtoja on useita, myös teräs ja perinteinen musta, erikokoisilla lasiaukoilla tai umpinaisena. On se ihana, ei voi mitään...

enkulin käsityöt kirjoitti...

UPEITA kuvia ja ihana kakluuni.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Enkuli! :o)