sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Vuodenaikakuusi

Nonniin, kuusi on purettu ja jemmattu taas 11 kuukaudeksi vinttiin

Ihan just Nuutin-päivänä en saanut hommaa tehdyksi, mutta sammutin kuitenkin kynttilöistä valot, niiden tuikittua kuukauden yötä päivää. Mies epäili, luulenko sen riittävän - viimeistään juhannusaurinko paljastaisi koristeiden kimmellyksen...

On aina sääli purkaa kuusi, voisin ihan hyvin pitää sitä esillä ympäri vuoden! Vaihtaisin vain pääsiäsikoristeet, vappuväkerrykset, juhannusjubileen, syksyksi elonkorjuuteeman... Synttärikuusi olisi myös oikein kiva, hääpäiväkuusesta puhumattakaan!! Pitäisiköhän ideaa kehitellä...?

Kuistilla on kylmä! Keräsin taas koristeet pyykkikoppaan ja pakkasin ne omiin laatikoihinsa ja pussukoihinsa vasta sisätiloissa. Samalla tuli tehtyä vähän inventaariota...

Kuusessa oli kaikkiaan 165 killutinta: 65 palloa ja tasan 100 muuta hilputinta (enkeleitä, nalleja, poroja, kruunuja, balettipukuja, kannuja, ruokailuvälineitä,  ruusja, rusettaja, pieniä lahjapaketteja sun muuta), 21 metriä helminauhaa ja 1 latvatähti. Noin suurinpiirtein, tarkistuslaskentaa ei suoritettu. :o)

Tämä oli jo toinen joulu peräjälkeen, kun en ostanut alesta lisää kuusenkoristeita. Ei mahdu enempää - jostain pitäisi luopua, eikä mikään (tällä hetkellä) tunnu sellaiselta, mistä haluaisin päästä eroon.

Kuuseen tuli kuitenkin yksi lisäkoriste: ylimmän kuvan "Seasons Greetings" -pallo Harrodsilta. Väriensä puolesta olin ajatellut sitä keittiöön, mutta vielä en keksinyt sille sieltä paikkaa. Ehkä sitten ensi jouluna...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskoja nuo Season greetingit sun muut noin käsitteinä, täällä vaan simppelisti hauskaa joulua, ikään ja rotuun katsomatta, jenkkeissä happy holidays joka paikassa -eikä mitään merry xmasia! -kuten minä tokaisin parille mukavannäköiselle mustalle polliisille NYkissä kun olin saanut käskynkkäkuvan heidän kanssaan. Tuskin olivat koskaan sanontaa kuulleetkaan, näyttivät justiinsakin niin happy-holidays-tyypeiltä :)

Mulla koko joulu hävis ennenkuin ehti tullakaan....johtuneisko muutosta...

Eloise kirjoitti...

Voi miten kaunis kuusi tuollaisin kulta-valkoisin koristein koristeltuna :). Mistä ovat nuo upeat tietäjät peräisin...?

Villasukka kirjoitti...

Wou kuinka paljon koristeita. Jaksoit laskeakin :). En kyllä tiedä mihin summaan itse pääsisin meidän kuusen koristeissa :)

Fanny kirjoitti...

Todella kaunis ja täyteläinen kuusi koristeineen. Ja nuo itämaan tietäjät kristallikruunun alla. Ihanat!

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Pepi, Eloise, Villasukka ja Fanny! :o)
Itämaan tietäjät ovat Saksanmaalta lähtöisin, Villeroy & Bochin joulumyymälästä Metlachista.
Olen maaninen laskija, laskeskelen milloin kitäkin... Lienee jäänne lapsuuden pitkiltä Pohjanmaanmatkoilta, kun ajankuluksemme laskimme kaikki vastaantulevat lehmät, hevoset, tllimyllyt... ;o)