torstai 12. tammikuuta 2012

Lisää peltilämisköitä

Jatketaan vielä tovi eilisestä aiheesta, peltitauluista... Olen aina ihan innoissani, kun jossakin niitä näen, mutta koitan pitää kohtuuden mielessä, järjen päässä.

Kaikkien aikojen paras hankinta, viittä vaille monta kertaa täälläkin esitelty, on ehdottomasti huuto.netistä huudeltu Singer-taulu. Vähän klommoinen, ruosteessakin, mutta NIIIIIIIIN ihana!

Tykkään myös eteisen seinän liitutaulusta, kaiken lisäksi se on ihan hyödyllinenkin! Talvisin roskis tyhjennetään vain joka neljäs viikko, olen pyytänyt Miestä päivittämään siihen aina seuraavan pvm:n - osaan ajoittaa mahdolliset romunraivauskampanjat tyhjennystä edeltäviin päiviin...

Miehellä on joku kumma John Deere -fiksaatio, tykkää kaikesta JD-roinasta. Jostakin joskus tuonut tuliaisiksi peltiläimäreen, seinälle se ei vielä ole päätynyt...

 
... sen sijaan Miehen vaatehuoneen seinältä löytyy tämä lämiskä.

Ne eilen mainitun kalenterin mukana tulleet mainostaulut ovat tosi pieniä (15*21 cm). Toisen varmaan voisi laittaa hillokellarin oveen (siellä hilloja ole vaan koiranruokasäkkejä...) ja toisen siihen viereiseen perunakellarin oveen (jossa puolestaan on kukkapurkkeja ja muuta puutarharoinaa...). Pellinpalassa kun passelisti kukkia - ja pitäähän kädet muistaa rasvata puutarhassa möyrimisen jälkeen!

Sattumoisin löytyy myös jokunen toiletti-kyltti! Kai nämä vielä joskus oveen päätyvät...

Singer on ihan aito vanha mainos, kaikki muu pelkkää nostalgiakrääsää.

6 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

OOOH mitä ihanuuksia.

Taina kirjoitti...

OOOH tosiaan:D Tuo singer on Ihana. Vaikka hauska on tuo liitutaulukin. Hmm,Tulee vaan mieleen, että mitähän kaikkea aarteita teidän kotoa mahtaakaan löytyä:)

Laura kirjoitti...

Tuo singer on tosi upea!
Meillä on samanlainen pienehkö soikea vessakyltti. Sinitarralla niitä kiinnittelen, toimii tosi hyvin (ei tarvii kaksipuoliteippiä ;)

Joko muuten olet saanut jämät rapsutettua?

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Enkuli, Taina ja Laura! :o)
Itseänikin HIRVITTÄÄ, mitä kaikkea löytyykään, kun alan käydä nurkkia tarkemmin läpi...
Kiitos kysymästä, joka päivä rapsuttelen, mutta ovet ovat edelleen rääppeitä täynnä! Sitkeää on liima, mutta sitkeä olen itsekin... ;o)

Irena kirjoitti...

Tuo Singerkyltti on upea!

Tahtois samanlaisen - aito vanha Singer jo löytyykin :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Mrs Marple! :o)
Haaveilen myös poljettavasta Singeristä!! Sille ei vaan oikein löydy paikkaa, joten en ole kovin tarmokkaasti etsiskellyt. Mutta kyllä vielä joskus sellaisen saan...