tiistai 6. joulukuuta 2011

Ristiäislahja

Kummipojan Pikkuveli juhli viikonloppuna ristiäisiään. Mekin saimme kutsun, mutta Miehen työvuoro esti osallistumisen. Pienen lähjan pistimme matkaan kuitenkin: Ratia-bodyt ja Muumi-sukkia. Ei kovin kummoista, mutta emmehän kummituksia olekaan.

Omatekoinen kortti lahjan mukaaan. Samassa postipaketissa meni pieni nyssäkkä Kummipojallekin, tottakai. Olisi ollut kiva tavatakin, mutta josko ennen joulua vielä ehtisimme poiketa...

Kun tieto vaavelin syntymästä tuli, tekaisin häthätää tossukat (KyJy #19) ja pistin postiin. Tarkoitus oli tehdä ristiäislahjaksi jotain lisuketta, mutta...

... metsäänhän sekin suunnitelma taas meni!  Löysin kivan ohjeen Modasta (valitettavasti kopiossa ei lehden numeroa, vuodelta 2011 kuitenkin) lapsen merimiesjakusta. No juu, tämä EI ole merimiesmallia, muutin kauluksen siitä niskaliehukkeeksi tavalliseksi papparaismalliksi.

Se hama tuli siinä, etten tehnyt (taaskaan) mallitilkkua. Ja ihan kummallinenhan takista sitten tuli mittasuhteiltaan, ei ainakaan vauvan kokoa. Mutta Toivolle tämä on ihan passeli.

Keväällä olen menossa Opiston sukkatrikoonukkekurssille, josko siellä saisin Toivo Tallukkajalan, vaimonsa ja lapsen viimein valmiiksi??

KyJy #19 on nyt kuitenkin tällä tekeleellä kuitattu: lankana 7 veljestä, menekki n. 105 g (+ aiemmin tehdyt tossut n. 20 g = 125 g).

Kymmenen (10) Kyjyä on vielä vaiheessa, saas nähdä kuinka eukon käy... Ihan kauhean toiveikas en ole, että tämän tempauksen kunnialla loppuun saattaisin. Aikaa jäljellä 2½ viikkoa, ja muutakin olisi ohjelmassa näin joulun alla...

PS. Talvi on tullut!! Ihana valkea lumipeite on yön aikan peittänyt maan ja mannut!!

4 kommenttia:

Tytti kirjoitti...

söpöt vauvelin tossut,kiva että Toivokin sai villanutun kun talvikin nyt vihdoinviimein tuli ainakin meillä on nyt lunta..Hyvää itsenäisyyspäivää.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo sun Toivosi :D
Enkä ikinä lakkaa ihastelemasta tuota omakuvaasikaan.

Mä kans haluaisin tommosen!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan supersuloiset tossukat!!! Ja ihastuttavat lahjat muutenkin. Ristiäiset on aina niin hekkiä...toisella vielä koko elämä edessä...<3

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Tytti, Pepi ja Hymytyttö! :o)