keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Tekniikan autuus!?

Kyllä oli taas ilma sakeana p*rk*l*istä!

Mies sanoi, että voisi alkaa pitää blogia minun bloginpidostani. Ja myydä oikeudet pariin elokuvaan. Mies nauraa hihaansa turhankin usein toistuvaa näytelmää seuratessaan.

Teen päivittäistä blogimerkintääni.
Verkko pätkii! P*rk*l*!
Tallennus ei onnistu! Purske p*rk*l*itä!
Sivu ei päivity! Lisää p*rk*l*itä!
Kuvien tallennus ei onnistu! P*rk*l*!
No niin, nyt onnistui! Mutta kuva onkin kyljellään, voi p*rk*l**n p*rk*l*!

Ääni kohoaa falsettiin, kiskon irti piuhoja, kiinnittelen piuhoja, buuttaan koneen, lisään kirjavan valikoiman uusia voimasanoja - ja kokeilen taas.
Sama toistuu. Lisää p*rk*l*itä!

Päätän pitää tauon ja lueskella muiden blogeja.
Verkko pätkii! P*rk*l*!
Kommenttien tallennus ei onnistu! Runsaasti p*rk*l*itä!
Sivut eivät päivity! Isoon ääneen p*rk*l*itä!
No niin, nyt koko p*rk*l**n masiina meni jumiin!

Epätoivo alkaa hiipiä ääneen. Mies tulee apuun, kaikki toimii hetken aikaa hienosti.

Koitan rauhoittaa hermojani keskustelupalstalla.
Verkko pätkii! P*rk*l*!
Kommenttien tallennus ei onnistu! Paljon p*rk*l*itä!
Sivut eivät päivity! Väsyneitä p*rk*l*itä!
No niin, nyt toimii! Mutta en enää muista, mitä piti kommentoida.

En jaksa enää edes kirota. Lyön luukun kiinni, varmuuden vuoksi vielä paukautan nyrkillä päälle. Olkoon, p*rk*l*!

Eilen lisäväriä toi kameran muisikortti. Se oli tyhjentynyt omia aikojaan!

Sinne menivät Miehen Tädin 60-vuotiskuvat - edellispäivänä juuri mietin, että pitäisi tilata paperikuvat ja lähettää sisarusparvelle, joka istui ripirinnan kakkukahvilla. Toisessa kuvassa istuivat sisarusten siipat kulmasohvalla pitkässä rivissä. Loistavat otokset! Mennyttä.

Sinne menivät Veljen perheen valmistujaisjuhlista otetut kuvat. Ainoa jäljellejäänyt on siis se blogissa oleva, jossa kasvojen päällä lukee EDIT. Kaikki muu mennyttä.

Sinne menivät pihakuvat. Koirakuvat, joista piti teetättää suurenos. Ideakuvat tilkkutöihin. Mennyttä, kaikki mennyttä!

Ja mikä kamalinta, tämä ei ollut edes ensimmäinen kerta!! Tämä oli jo kolmas muistikortti, joka formatoi itse itsensä! Enkä vaan älyä siirtää kuvia koneelle tai cd:lle yhtään sen useammin! Ihan p*rk*l**n tyhmää!

Muistikortti tallentaa tyhjennettyäänkin hienosti. Pitäisikö ostaa uusi kamera? Vai onko vika muistikortinlukijassa? Väsähtääkö muistikortti, kun siirtelen sitä edestakaisin kameran ja lukijan välillä? Onko paksu sormeni osunut johonkin aiheuttaen oikosulun? Vaikuttaako kuumuus, kamera unohtuu usein pihalle paahteeseen? On se ehkä ollut sateessakin...

Muuttuisiko Miehen elämä tylsäksi, jos lopettaisin bloginpidon ja valokuvauksen?

13 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Voihnan tekniikka.
Älä lopeta bloginpitoa, olet meidän lukijoiden ilo!

Zzz kirjoitti...

Heeehheeeh, meillä mies menee välillä jonnekin piiloon, kun oikein käytän tietokonetta :D. Huumorilla, huumorilla :). Tässä vekottimessa on vielä lisämausteena se, että käyttöjärjestelmän päivitykset sekoittavat hänen sielunelämänsä...jotkut palikat ottavat itseensä ja sitten ajetaan jos jonkilaisia ajoja..

Syksyllä tuleekin uusi kone...

Kirsi kirjoitti...

Olipahan p*rk*l*en hauska postaus,aamu alkoi ääneen nauramisella tämän ansiosta=D Tutulta kuulostaa ongelmat,ne tuntuu nuo koneet elävän välillä ihan omaa elämäänsä...Äläkä edes suunnittele bloggauksen lopettamista,tylsyys vois iskeä muihinkin kuin mieheesi;)Hihityttävän hauskaa päivää sinullekin!

Anna kirjoitti...

Mahtavaa että ilma harmaantuu perkeleistä muuallakin kun meillä :) Ei vaan, tekniikka on persiistä. Mukavaa viikkoa kuitenkin!

Anneli kirjoitti...

On sulla ollut vastoinkäymisiä... ei ihme että kiroiluttaa :)

Kirsikka kirjoitti...

No johan on rähmä! Kuvia saa muuten palautettua muistikortilta sellaisella ohjelmalla (maksullinen, muttei kallis), jonka saa sieltä p*rkl**n netistä:). Itse sain näin takaisin työkaverini poistamat kihlajaiskuvamme. Toivottavasti onnaa! :D

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Aila, Tesa, Neferi, Kirsi, Anna, Anneli & Kirsikka!
Ei voi kun ihmetellä, miten sitä aina uudestaan ja uudestaan jaksaa vaan yrittää KAIKISTA vastoinkäymisistä huolimatta - koukussa? En taida olla ainoa... ;o)
Juu, tuttua on myös tuo uusin foldereiden ilmestyminen...

Kirsikka, et muistaisi ohjelman nimeä? Voisin kokeilla pelastuseperattiota! Tai tarkemmin ajatellen annan Miehen kokeilla: itse yrittäen saan joko
a) kuvat lopullisesti hävitettyä
b) kuvat Googelen etusivulle kaiken kansan hämmästeltäväksi...

Kirsikka kirjoitti...

Mieshän ne kuvat silloin palautti (en minä), joten piti kysellä häneltä:). Ei enää muistanut, mikä se meidän käyttämä ohjelma oli, mutta tässä pari ilmaista: http://diskdigger.org/ ja http://undeleteplus.com/. Mutta jos olet kovasti kuvaillut jo samalla muistikortilla, niin mahdollisuudet palauttaa kuvat heikkenee valitettavasti. Kun ne uudet tavallaan tulee niiden poistettujen "päälle". Toivottavasti saat kaivettua jotain:).

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Kirsikka, KIITOS!
Tämän jätän myös Miehen kontolle - jos itse yritän, ovat kuvat TAKUULLA LOPULLISESTI mennyttä. Palaan asiaan, kun pelastusoperaatiota on yritetty. Pistin kortin sivuun ja olen käytellyt toista muistikorttia tässä välillä.
Kuulumisiin! :o)

Taina kirjoitti...

Tottakai olis tylsempää jos lopettaisit blogin pidon. Aina joskushan sitäpaitsi tekniikka toimii ja elämä hymyilee:) Mukavaa kesän jatkoa! nimim.täällä sitä vasta sotketaankin siis itseä tietokoneen kaikkiin ihmeellisiin koukkuihin:D

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Taina! :o)

Kirsikka, kuvien palautus ei onnistunut! Ja minä en ollut sähläämässä, palautus ei onnistunut Mieheltäkään.
Muistikortti oli kyllä ihan fyysisestikin vioittunut, muovikuori oli repeytynyt ja koko kortti jotenkin vääntynyt - mitenköhän olen sellaisenkin onnistunut tekemään?

PIUZA kirjoitti...

Uskaltaakohan tähän edes kommentoida, jos vaikka huono onni tarttuu?:o) Noiden teknisten laitteiden kanssa..

Tulin vaan kertomaan, että itse käytän sitä piuhaa kameran ja t-koneen välillä, niin ei tarvitse puljata muistikortin kanssa. Siis ajatuksena, että muistikortti vahingoittuu helpommin, kun se piuha. ja nyt sormet ristiin..
Heh!

t.Paula

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Paula, olen nyt koittanut opetella käyttämään piuhaa suomaan koneen ja kameran välillä. Mies on jo vaikka kuinka ja kauan paasannut kortin vekslaamisen riskeistä, pikku hiljaa alan uskoa...