sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Hullutusta

Tarkoitukseni oli kiertää kaukaa Stockmannin Hullut Päivät - vaan jotenkin kummasti sinne taas eksyin... Lujasti päätin, että mitään en ainakaan osta - vaan jotenkin kummasti päätös taas lipesi...

Valtavasti tavaraa tarjolla, mielenkiintoista ja vähemmän mielenkiintoista, turhaa ja tarpeellista, muttei mikään tuikitarpeellista.

Toppatakki (tarpeellinen, mutta tylsä), vähän neulelankaa (turha, mutta innostava) ja muutama pokkari tuleville reissuille (ehdottomasti tarpeellinen, mutta kiinnostava) tarttui mukaan.

Lankoja kun ei niin kovin ole ennestään (??), haksahdin Novitan uutuuteen. Noki hurmasi väreillään ja ihanan elävällä tweedmäisellä pinnallaan. PAKKO saada puikoille jo heti bussissa kotimatkalla...

Ja äkkiä valmista tulikin!! Pipa päivän työmatkoilla ja huivi parissa illassa. Mallikin oli perin yksinkertainen (4o-4n) ja huivista tuli tasan niin pitkä ettei senttiäkään lankaa (yht. 200 g) mennyt hulkkaan.. Kyllä näillä varustautuneena viitsii taas koiria ulkoiluttaa, toppatakissa.

Viime vuoden firman pikkujouluun tekaisin huopahelmet (kts. täältä). Tuli niitä jossain muuallakin käytettyä, vaan nyt kierrätin huovutetut pallerot...

 ... kaulahuivin pallukoikis ja pipan tuplatupsuksi. Pipa on siis ihan perinteinen päänmyötäinen myssy, ei mikään löysä lörtsäke kuten ehkä ylemmästä kuvasta voisi päätellä - mallilla oli vaan niin isot korvat, ettei asettelu oikein onnistunut.

Yliarvioin langan menekin, kolmesta kerästä käytin vain kaksi. Langasta voisi tulla herkullinen villatakki, pitäisiköhän käydä hakemassa vähän lisää...

PS. Koitan myöhemmin ottaa Väkerrykset-sivulle vähemmän ali/ylivalottuneen kuvan.

4 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Aivan ihastuttavat pipo ja huvi. Nuo huopapampulat kruunaa lopputuloksen. Nuo sun kirjat ovat hyviä. Olen lukenut nuo Husseinin molemmat ja vaikuttavia ovat!

PIUZA kirjoitti...

Hullut päivät iski vastaan vasta Hullut päivät -kassien ilmaantuessa katukuvaan. En edes saanut mainoslehtistä! Olen varmaan ollut huono asiakas.;) Nettisivuja katselin, mutta en ole siellä käynyt. Noki lanka kyllä vaikutti kivalta.

Nuo kirjat ovat varmasti mielenkiintoisia, en ole kylläkään niitä lukenut.

Kivaa sunnuntaita!
t.Paula

Hannele kirjoitti...

Aika rankkojakin luettavia ovat nuo Husseinin kirjat mielestäni, joten varaudu siihen.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Intsu, Paula ja Hannele!
Pokkarit saavat hautua hyllyssä vielä jonkin aikaa, reissua odottelemassa...