lauantai 7. tammikuuta 2012

Pitsihuivi Sisarelle

Tavoiteaikataulusta myöhästynyt KyJy #15, pitsihuivi Sisarelle, neulottiin valmiiksi jo uudenvuodenaaton eläinlääkärireissulla (juu, käsitöin autossa ellen aja), mutta kässykassi jäi useammaksi päiväksi autoon ja kulki Miehen työmatkoilla - eikä Mies-pirulainen päätellyt edes langanpätkiä! Vaan viimein on valmista.

Malli Moda 2/2011, lankana kasvivärjättyä Viron villaa, menekki n. 250 g (unohdin punnita), pyöröpuikot 4½ (itse asiassa kahdet pyöröpuikot, kun  silmukkamäärä ei enää mahtunut yhdelle...).

Sisko valitsi värin, mesiangervon, mutta valitettavasti se ei riittänyt keskikolmiota pidemmälle. Jatkoin  pietaryrtillä ja vielä porkkanannaateillakin. Ja kirjavahan siitä sitten tuli, vaikka kerällä näyttivät aika samansävyisiltä.

Ensin ajattelin, että Sisko saakin huivin vasta seuraavaksi talveksi, täytyy heittää ensi kesän kasvivärjäyskurssilla väripataan tasaisemman sävyn saadakseen. Vaan Siskopa halusikin huivin tällaisenaa, sävyerot vain korostavat kasvivärjäys-ideaa, kuulemma. Olkoon siis niin!

* * * * *

Toivotukset ovat jääneet joulutössötyksessä vähemmälle! Helinä, Peppi, Riitta, Irma, Laura, Sini, Intianminttu, Mimon mami, Taina ja Maikki - lämpimästi TERVETULOA Rakkauden taloon!

6 kommenttia:

Eloise kirjoitti...

Kaunis on, pääsee oikeuksiinsa tuota mustaa vasten :).

Anna kirjoitti...

Hemmetti, miksemmä osaa tehä noin hienoja juttuja... :(

Unknown kirjoitti...

Todella upean kaunis pitsihuivi !

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Eloise, Anna ja Anneli! :o)

Tuula - Villatuta kirjoitti...

Kaunis huivi ja upeakuvioinen!

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Askartelua & Elämänmakuja! :o)