maanantai 21. maaliskuuta 2011

Hekumointia

En malta olla hehkuttamatta: kävin eilen ekan kerran uudessa suihkussa!!

Ette usko, miten ruhtinaalliselta se tuntuikaan! Talviset suihkutuokiot saunalla eivät ole mitään hemmotteluhetkiä, 60-luvulla lattialämmitys oli tuntematon käsite. Varsinkin kovimpien pakkasten aikaan aamut ovat olleet ankeita, kun lämpöisten vällyjen alta könyää paljain varpain arktisen kylmään pesuhuoneeseen hyisen suihkun alle.

Jatkossa ei ole valittamista: pyyhkeen voi esilämmittää rättipatterilla, varpaat pysyvät lämpiminä ja pyllykin, jos väsymykseltään pitää istahtaa. Lattialämmityskaapeli kulkee myös istuintason alla. Ah, autuutta!!

 
Lopultakin myös vetimet ovat paikoillaan!! Nyt voi pikkuhiljaa alkaa täyttää laatikoita ja kaappeja.

Lopultakin myös Miehen lahjaksi antama korurasia löytää arvoisensa paikan! Tähän asti se on virunut makuuhuoneen kirjahyllyssä puristuksissa kirjojen, kehysten, nukkekotikalusteiden ja muun epämääräisemmän sälän välissä.

Pientä lisuketta: seinään kiinnitettiin Miehelle nivelletty, valaistu, 5-kertaisesti suurentava partapeili  - näkeepä sillä nyppiä omat kulmakarvatkin. Lavuaaritason vetimet toimivat samalla käsipyyhetelineenä.

Saippuakippo-oivalluksestani olen melkein ylpeä: aikapäiviä sitten ostin Askon alesta kynttilänjalan suihkuhuoneen valmistumista odottelemaan. Ajatus rykelmästä kynttilänjalkoja jäi virattomaksi pöytävalaisimen myötä, vaan tämäpä uudelleenkoulutettiin kynttiläpiikki pois ruuvaamalla! Tykkään.

4 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Onnittelut uudelle suihkuhuoneelle.
Kuulostaa tosi luksukselle.

Kiva tuo lämmitetty pyllynalunen.

Anneli kirjoitti...

Kyllä sun nyt kelpaa suihkutella :D

Sirutuuli kirjoitti...

Varmaan onkin luksusta päästä lämpimässä käymään suihkussa :)
Hieno saippuakippo :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos JaanaElina, Anneli ja Sirutuuli!
Pienet, yksinkertaiset nautinnot ovat usein niitä parhaita - ja tämä ihan päivittäin! :o)