maanantai 14. maaliskuuta 2011

Puuhapäivä

Ei sitten saatu vieläkään suihkuhuoneen kalusteiden vetimiä paikoilleen... Mutta teimme LOPULTAKIN listoituksen nallehuoneen (nyk. Miehen työhuoneen) liukuovikaaapistoon!!

Tuloksesta innostuneena listoitimme LOPULTAKIN myös alakerran eteisen. Edellinen puuska iski alkusyksystä ja silloin lista loppui kesken. Uusi listasatsi on odotellut inspiraatiota jo useamman kuukauden... Hiljaa hyvä tulee? No, vielä tarvitaan vähän akustoa, kittausta ja viimeistelymaalaus. Kesällä?

Tykkään muuten tuosta lääkekaapista ihan hillittömästi! Se on Rakkauden talon rakentajaperheen jäämistöä, löytyi autotallista - ei tarvinnut kuin pölyt pyyhkiä!! Lehtiteline on Boknäsiltä. 

Vessan oveenkin on ollut kyltti hankittuna jo ainakin puoli vuotta, ehkä sekin vielä joskus saadaan paikalleen... Tai sitten ei, en ole kovin vakuuttunut hankinnan järkevyydestä (tyylistä ei edes kannata puhua).

ENNEN:
Mies huusi opinnot aloittaessaan Boknäsin työpöydän huuto.netistä. Epäilin jo sillon pöydän olevan 2-metriselle liian sippoisen. No, 7½ kuukautta siihen meni, ennen kuin Mies myönsi asian...

Yhdessätuumin päätimme vaihtaa työpöydät, minä kun en ole nykyisin kauhean tykästynyt ylimassiiviseen omaan pöytääni (siitäkin huolimatta, että pöydällä on "poliittinen historia": ensimmäisen poikaystävän isävainaan vanha työpöytä, puoluetoimistolta. Olimme jo eronneet, mutta Antti-isä muisti minun aina ihailleen työpöytää ja kun toimistolle vaihdettiin uudet kalusteet, soitti haluaisinko vanhan pöydän, maksutta! Tottakai halusin!! Aikaa on siitäkin vierähtänyt jo noin 20 vuotta...)

... ja JÄLKEEN:

Työhuoneen toisesta nurkasta ENNEN:

... ja JÄLKEEN:

Ja sama omasta työhuoneestani, ENNEN:
... ja JÄLKEEN:
Ja jälleen käsissä on MATTO-ONGELMA: pöydän pienennettyä on työhuoneen matto liian pieni kasvaneelle lattiapinta-alalle!! Arggggh!

Boknäsin kirjakarusellin tyhjensimme cd-levyille, mutta puuhakkaan päivän päätteeksi päätimme (jälleen yhteistuumin) jättää täytön toiseen iltaan. Levyt pitää käydä läpi ja laittaa osa kierrätykseen, kaikki eivät karuselliin mahdu.

Ja arvatkaapas mitä vielä! Jappa-dappa-duu, makuuhuoneeseen ja Miehen työhuoneeseen asennettiin LOPULTAKIN verhotangot!!! Pääsenpäs suunnittelemaan ja ompelemaan verhoja!! Ha-haa!

2 kommenttia:

PIUZA kirjoitti...

Ihailen tuota seinällä olevaa lehtitelinettä, se on vaan kaunis - tykkään!

Tuo työhuoneen toisesta nurkasta JÄLKEEN kuva on todellakin parempi. Lipasto ja taulu matsaa ja lehtiteline, lepotuoli. Ehkä se ENNEN kuva oli jotenkin talvisempi ja nykyinen keväisempi.

t.Paula

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Paula!
Olet oikeassa, JÄLKEEN on kevyemmän oloinen kokonaisuus - huomaan sen nyt, kun sanoit. :o)