keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Lisää tyynyjä!

Olisihan se enemmän kuin aneemista antaa nuorille neidoille synttärilahjaksi pelkkiä vanhoista farkuista tehtyjä pussukoita ja tarjouskosmetiikkaa!!

Keväisellä Opiston tyynykurssilla tein Veljentytöille tyynyt synttärikutsua odotellessa, Vanhemmalle polvityyny ja Nuoremmalle enkeleitä.

Kolmiotyyny on aivan ihana polvitaipeen alla sängyllä lötkötellessä, sivutaskuihin voi lykätä vaikka kännykän ja kaukosäätimen. Isohkoa "gobeliinikankaista" enkelityynyä kiertää muhkea punos tupsuineen (verhopidike, josta solmut purettu).

Ja koska pelkkä tyynykin on vähän onneton lahja, tein niitä sitten vähän reilummin, kun viikonloppuna iski ompeluinspiraatio!

Pari ihan 40*40 -peruskoristetyynyä, toinen farkkuliivistä ja toinen hameenhelmasta, jonka yläosasta tuli eilen esitelty pussukka Nuoremmalle. Hamosen helmassa on tarranauhakiinnitys.

Nämä pitkulaiset tyynyt (30*60 ja 25*40) ovat tässä "nurjalta puolelta", paraatipuoli näkyy ylemmissä kuvissa. Pikkutyynyn tupsut ovat Karnaluksista. Isomman tyynyn tarranauhakiinnitteinen läppä on omituinen viritys, vetoketjun puutteessa tehty innovatiivinen (mutta ruma) ratkaisu. Kai siellä joukossa vähän epäonnistuneempikin yksilö menee mukana, jos sen pistää takimmaiseksi?? Teen vielä joskus muutaman nätimmän siihen eteen...

Tyynyt ovat osa "mökkiparviprojektia", lupasin (kysymättä, siis uhkaus?) tehdä Veljen perheen mökille tilkkutekstiilejä Veljentyttöjen vanhoista farkuista. Kesällä taidan parkkeerata joku kerta paikan päälle koneeni kanssa... (toinen uhkaus?)

3 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Kiitos tesmppauksesta! Aivan ihastuttavia tyynyjä. Tuo enkelinkuvioinenkin on tosi hauska,kun siinä on noi tupsut. Tulin vain kertomaan,että minulla on sinulle blogissani jotain:)

Anneli kirjoitti...

Voi kun on ihania tyynyjä. Minä niin tykkään farkuista tehdyista tekstiileistä :

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Intsu ja Anneli!