lauantai 25. kesäkuuta 2011

Sommarstong

 
 
Elämäni ensimmäinen juhannussalon pystytys!

Tunti ja kolme varttia siinä meni - muutamaan otteeseen olin jo varma, ettei se nousekaan vaan kaatuu tuulen mukana. Pystyyn se kuitenkin saatiin! Ja lopuksi kajautettiin Ålänningens sång.

Niin, minä siis vain katselin...

KyJy-kuulumiset:

KyJy alkoi eilen ja ensimmäiset työt sai ottaa puikoille / koukuille.

Kävin lueskelemassa muiden KyJyläisten blogeja. Kovin monella oli jo valmis lista suunnitelluista töistä! Hetken jo ehdin miettiä, mitä pirua minä, tuhannen toheltaja, tässä tempauksessa teen kaikkien näiden puoliammattilaisten puikonheiluttelijoiden joukossa! Sain kuitenkin suunnatonta lohtua, kun muutamalla muullakaan ei ollut vielä harmainta hajua, mitä aikovat KyJyillä!

Aloitettu kuitenkin on!!

Kieltämättä tunsin itseni vähän pöljäksi kutoessani villasukkaa keskikesän juhlan kunniaksi!! Aurinko helotti täydeltä terältä, meri liplatti varpaiden juuressa, Mies otti aurinkokylpyjä ja minä istuin paljaalla kalliolla sukkakutimen kanssa. Että sellainen Juhannus...

Näitä sukkasia saattaa tulla vielä muutamat lisääkin (kahdet on jo valmiina), aion elokuisella kasvivärjäyskurssilla heittää väripataan. Mitä sitä vyyhtiä setvimään värjäysten jälkeen, kun sukat on mahdollista saada suoraan koipeensa - helppoa elämää!!

14 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Kaunis juhannussalko! En ole koskaan viettänyt juhannusta sellaisessa paikassa, jossa sellainen pystytetään.

Tsemppiä KyJyilyyn!

jaana kirjoitti...

Olet sentää jo aloittanu... minä täällä KYHyjen kanssa painiskelen ja muutama ajatus on jo KYJYistäkin. Jospa ekan saisin puikoille tänään. Eikä täälläkään ole mitään listaa tehty.Eli suunnittelupuoli tökkii kuten aina muulloinkin!Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty joten minä vissiin haluan tehdä itse ihan kokonaan silleen kantapään kautta =)

FinElisa kirjoitti...

Kiitos, kun jätit viestiä blogiini!

Älä sinä huoli KyJy:jen suunnittelusta; minä suunnittelin ja sitten taas suunnittelin, mutta tuntuu siltä, että kuitenkin teen mutu-tuntuman mukaan sitä, mitä huvittaa ja mihin on tarvikkeet. Rennosti vaan näin kesällä ;)

Noita sukkia on parempi olla valmiina silloin, kun niitä tarvitaan. Minä ainakaan en ehdi saada yhtään jalan lämmikettä valmiiksi, kun kylmä yllättää.

Oikein hyvää kesää ja tsemppiä KyJy:yn!
toivottelee FinElisa

pappilan mummo kirjoitti...

Ei minullakaan mitään listaa ole, teen minkä kerkiän, todennäköisesti sukkia...
Ahvenanmaalla tai ainakin ruotsalaisella seudulla olisi kiva olla juhannusaattona salkoa katsomassa.
Kivat kuvat!

Katjuksa kirjoitti...

Ei ole minullakaan listaa mitä teen, jotain on kyllä mielessä, mutta meinaan edetä ihan inspiraation ja mielentilan mukaan. Kauniit kuvat Juhannussalosta.

Maani kirjoitti...

Kiitos kun olit käynyt jättämässä blogiini kommentin! Upea juhannussalko, minäkään en ole sellaista koskaan nähnyt. Sinullekin tsemppiä KyJyilyyn, eiköhän me saada aloitettua tarvittavat määrät projekteja ilman tarkkoja suunnitelmia. :)

Unknown kirjoitti...

Täällä kans sellainen lähes listaton ilmoittautuu :) Jos listaksi kelpaa "paljon sukkia ei paksuisista langoista", niin sit mulla on lista... Tsemppiä Kyjyilyyn :)!

Täti Sininen kirjoitti...

Hieno tuo juhannussalko.
Minulla on vielä KesäYönHullutustyöt kesken ja lähdin mukaan KyJyilyyn.

Taina kirjoitti...

Juhannussalko perinne on minulle täysin vieras, vaikuttaa kyllä kovn juhlalliselta ja hauskaahan tuollainen ols nähdä ihan livenä<3

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Tintti, Jaana, FinElisa, pappilan mummo, Katjuksa, Maani, Vee, Täti Sininen ja Taina!
Ja lämpimästi tervetuloa Rakkauden taloon!
Olemme olleet usein juhannuksen aikaan rannikkoseudulla, mutta nyt vasta ensimmäisen kerran näin pystytyksen - aiemmin olen ihaillut salkoja vain kakaa. Kauniita ovat!

tayl0r kirjoitti...

Hihhh, kommenteista päätellen täällä on aika moni muukin, joilla ei ole vielä minkäänmoista listaa tahi suunnitelmia KyJyilyyn. Itseäni ainaki vähä hirvittää, että mitenkähän sitä saa aikaseks ja keksii tarpeeks kivoja neuleita. Mutta mukavaa kun mukana on niin paljon muitakin, niin voi käydä vaikka vilkuilemassa vinkkejä toisten blogeista :)! Onnea matkaan sinullekin ja paljon neuleintoa :)!

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos tayl0r!
Lohdullista tosiaan!! :o)

kisa kirjoitti...

Kauniita Juhannuskuvia!Hei,älä sure vaikka ei suunnitelmia olekkaan,olet sentään aloittanut jo.Itseä houkuttais tehdä loput kyhäilyt valmiiksi ja sitten vasta aloittaa kyjy,mutta katotaan kuin käy,onhan tässä aikaa :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Kisa! Ja tervetuloa Rakkauden taloon!
Täytynee alkaa etsiä ohjeita oikein urakalla, ei taida oma mielikuvitus venyä riittävästi... ;o)