torstai 5. tammikuuta 2012

Hurraa!

 Argggh, PAKKO perua eilinen kommentti, etten osta mitään! Unohdin kirja-alennusmyynnit... Ja sorruinkin jo, MUTTA ihan vain pienesti!

Sitäpaitsi Iittalalta on ilmestynyt uusi Muumi-muki, Hurraa! (Kuva: Iittala)

Iittala on yksi World Design Capital Helsinki 2012 -juhlavuoden yhteistyökumppaneista ja sen kunniaksi Hurraa! -muki on myynnissä vuoden 2012 ajan. Se siis ainakin pitää hankkia mitä pikimmiten - shoppailulakosta viis!

7 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Kiitos muki vinkistä.

Aina pitää ostaa jos sattuu hyvät tarjoukset kohdalle,lupauksista huolimatta.Nythän pitäisikin kuluttaa,jottei tule lama.=)

Mukavaa päivää sinne.

Taina kirjoitti...

Hups, nyt taitaa unohtua minunkin ei shoppailua tammikuu, tuon muumimukin vuoksi. Keräilen muumimukeja, jotka ovat myös käytössä meillä. Paitsi muutama vanhempi, joita yritän jo varjella.
Mauri Kunnaksen kirjat on ihan parasta, Viirun ja Pesosen lisäksi lastenkirjoista:)

TeSa kirjoitti...

Eikö lupaukset ole tarkoitettu rikottavaksi? Tai ainakin on varaa pieneen sortumiseen.

Konnadonna kirjoitti...

Hyviä ostoksia olet tehnyt! Juuri sain luetuksi elämäni ensimmäinen Leif G.W. Perssonin kirjan, ja olikin myönteinen ylläri. Piti ottaa heti toinen luvun alle.

Kirsi kirjoitti...

Eikös joku uusi laki tullu voimaan vuodenvaihteessa ettei kirjoja ja mukeja lasketa ostoslakon piiriin,muistankohan mä nyt oikein;)

Anonyymi kirjoitti...

Kirjojen ostaminen ei ole koskaan turhaa!
T:Heli

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos JaanaElina, Taina, TeSa, Konnadonna, Kirsi ja Heli! :o)
Ai laki on jo hyväksytt? Luulin, että se on vielä esitysasteella... Suomen ensimmäinen naispresidentti jäänee historiaan tästä perin hyödyllisestä pykälästä! ;o)