tiistai 15. maaliskuuta 2011

Uudinvartaat

Yläkerran verhotangot tuli aikoinaan ostettua jonkinmoisen romantiikkapuuskan vallassa. Muu ei voi selittää valintaani!! Nyt en voi kuin ihmetellä parin vuoden takaisia aivoituksiani... 

Makuuhuoneeseen on tullut verhotankojen kiinnitystä odotellessa ostettua paritkin verhokankaat, muistaakseeni ainakin yksiväristä vihertävää ja jotain kultaan taittuvaa. Todennäköisesti hyödynnän vanhat kankaat, kenties ihan tavallisina suorina verhoina?? Ja verhopidikkeet, tietysti!

Miehen työpöytä on niin iso, ettei suoria verhoja kannata edes ajatella. Joku kappaviritys? Jotain kivaa ideaa pitäisi nyt kehitellä... Sisutuslehdistäkään ei juuri vinkkejä ammenneta, (vale/)laskosverhot tuntuvat olevan ainoa vaihtoehto lehdissä esitellyissä kodeissa.

Mietintämyssyssä kuhisee...

7 kommenttia:

mansardikaton alla kirjoitti...

Täällä on kanssa viimepäivät mennyt verhoja ommellen. Ompelin yläaulaan ihan vaan sellaiset rullakapat. Ei paljon helpompaa voi olla :) ja niitä on aika helppo tuunailla sesongin mukaan naruilla ja kaikenlaisilla lisäkkeilä (sydämillä, napeilla tms.).
Lasten huoneeseen tein kanssa kapan, ihan vaan suoran pötkön, se ei ollutkaan kovin kiva joten nyt jo toiset verhot tulossa...

Villasukka kirjoitti...

Kiva, että tangor on jo paikoillaan. Puoliksi tehty, hyvä hyvä :). Syksyllä luovuin sivuverhoista olohuoneessa. Ne eivät yksinkertaisesti passaa(ainakaan tällä hetkellä) sinne. Tehtiin äidin kanssa 3 valekappaa sinne. Hyvä tuli. Tietty jos ei tykkää siitä, niin sit se on huono idis :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitokset Mansardikaton alle ja Villasukalle!
Ja tervetuloa Rakkauden taloon! :o)

Valekapat ovat kivoja, tykkään kyllä. Keittiöön olen sellaisen tehnytkin, siitä tykkään tosi paljon. Mutta onko mitään muuta vastaavaa kappatsydeemiä?? Rullakappaa en ole kokeillut, mutta olen suunnitellut sellaisia grillikatokseen. Ehkä ensi kesänä?? Työhuoneeseen ehkä liian "moderni" vaihtoehto?

Villasukan kodista olen muuten bongannut monet nätit verhot, erityisesti lastenhuoneen (nekin taisivat olla valelaskosverhot?) ovat jääneet mieleeni. :o) Ja monia upeita printtikankaita!

Villasukka kirjoitti...

Oioioi mun vinot lastenhuoneen verhot on jääneet mieleesi :) Ihanaa. Ne tein ihan itse, juu ovat valelaskokset. Niin ja ne olohuoneen taitavatkin olla rullakappa, en tiedä niille nimeä. Niistäkin on kyllä kuvia blogissani. Syksyllä me ne tehtiin ja silloin niistä jotain kirjoitinkin :)

Villasukka kirjoitti...

11. lokakuuta on se postaus niistä verhoista. :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Villasukka!
Juu, kyllä olen olohuoneenkin rullakapat pannut merkille!! :o)
Miten tuo rullaosuus tehdään? Pitääkö hakea rautakaupasta jotain kevyttä muoviputkea?

Villasukka kirjoitti...

Ei tarvitse hakea muoviputkea rautakaupasta, vaan hain ilmaiseksi kangaskaupasta pahviputket. Siis ihan niitä joissa kankaat on ollutkin rullattuna. Niistä sitten on sahattu sen mittaiset kuin tarvittiin.