perjantai 8. huhtikuuta 2011

Lehtikaapin siivousurakka

Eilen vatsataudin oireita sen verran, että jäin kotiin. Ei kuitenkaan niin paljon, että olisi täysin lamaannuttanut. Siis jotain pientä puuhasteltavaa piti keksiä!!

Päätin raivata yläaulan ääriään myöden täyden sisustuslehtikaapin. En usko, että kykenisin jatkossakaan hillitsemään itseäni kaupan lehtihyllyn äärellä... Osasta on hankkiuduttava eroon, jos uusia aikoo säilöön vielä tunkea!

Samaan ahtauteen on sullottu myös sisustuskirjoja. Muutama uusin on aina olohuoneen pöydällä selailtavana, mutta tänne kaappiin jouduttuaan jäävät aika vähälle katselulle. Pitäisi keksiä joku uusi paikka, enemmän näkösällä. Ja tilalle vaikka matkaoppaat, joilla ei tällä haavaa ole oikein paikkaa - ja joita tarvitsee valitettavan harvoin.

Kaapin päällä on kehystettynä Miehen lapsuusajan t-paita, Vaarin tuliainen Puolasta.

Pienimpään kehykseen on tarkoitus laittaa minun ensikenkäni (vain yksi on tallella), mutta se on toistaiseksi kateissa. Sitäpaitsi Sisko väittää, että se on HÄNEN kenkänsä! Ei ole - ja vaikka olisikin, tuohon kehykseen se silti tulee!!

Kolmanteen on tarkoitus tehdä kollaasi kummilapsista, idea vielä vaan on hakusessa. Kenties hiuskiehkurat?

 
Mitähän järkeä lehtiä on ylipäätään säilöä? Eivät ne siitä parane... Todella harvoin tulee kaiveltua vanhoja lehtiä uudelleen esiin. Poikkeuksen tekee toisinaan englantilainen 25 Beautiful Homes (niitä onkin monta vuosikertaa, enkä raaski vielä luopua...) ja nämä Ranskasta tuomani Campagne Decoration -lehdet. Vaikken olekaan maalaisromanttisen tyylin ylin ystävä, jokin CD:ssä kiehtoo ja vähän villitseekin. Pitkään mietin, raaskinko nytkään luopua. Tyly kohtalo: POIS vaan!

Siivousvimman pyörteisiin joutuneita ulkomaisia sisustuslehtiä pistin myyntiin huuto.nettiin kolmen kappaleen seteissä. Ylläolevaa kuvaa klikkaamalla pääsee kurkkaamaan, jos joku kiinnostui...

Nyt kun vauhtiin pääsin, taidan kaivella taas vähän enemmän nurkista roinaa huudeltavaksi...

2 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Olen tilannut sen "härvelin ompelukoneliikkeen kautta. Merkiltään se on Prym, ja niillähän on myynnissä monenlaista laitetta :D

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Anneli!
Pahoin pelkään, että herätit minussa uuden tarpeen... ;o)