perjantai 15. huhtikuuta 2011

Suklaaunelmaa

Ystävättereni välittää Dermosil-kosmetiikkaa. Vuosien kokemuksella tiedän suositella sarjaa - ja rehellisesti sanoen ilman muutamia perustuotteita en voisi enää kuvitella edes selviäväni (mm. keittiösaippua, voidesaippua, tuoksutonta deoranttia käytin niin ahkerasti, että sille tulin allergiseksi).

Nyt teen tuttavuutta suklaantuoksuisen vartalokuorintavoiteen kanssa, tuote sisältää kaakaouutetta ja mantelin siemenöljyä. Mikä tainnuttavan suloinen suklaantuoksu, tekee mieli lipoa omia polvia, käsivarsia... Kunhan en vaan innostuisi jynssäämään nahkaani puhki!!

Sarjaan on saatavissa myös suklaa-suihkugeeli, suklaa-vartalovoide, kiinteyttävä suklaa-vartalogeeli ja suklaa-vartaloöljy. Onkohan nyt pakko laajentaa valikoimaa - pakkauksetkin sopivat täydellisesti suihkuhuoneen värimaailmaan...

Suklaata muutenkin taas mielin... Oletteko huomanneet, että pikkuruiset pääsiäismunaset ovat PALJON edullisempia irtokarkkihyllystä ostettuina kuin pussitavarana? Toisaalta irtokarkkina saattaa tulla pussiin mätettyä vähän reilumpi satsi... Mutta näitähän PITÄÄ pääsiäisen lähetessä olla tarjolla vähän joka hyllyn kulmalla!

Dermosil-tilausta noutaessani ehtoisa emäntä tarjosi herkullista tomaatti-vuohenjuustopiirasta! Kotiin päästyä oli pakko käydä kaivelemassa Pirkka-lehti paperinkeräyksestä!! Tätä täytyy kokeilla itsekin, ehdottomasti!

2 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Tykkään kovasti Dermosilin tuotteita. Tilataan niitä työporukalla aika ajoin. Luulenkin, että olen repinyt lehdestä jo tuon ohjeen. Revin aina lehdistä ruokaohjeita(revin myös sisustus kuvia);). Sitten kun pino on kasvanut lehtileikkeistä isoksi, liimaan ne omaan ohje kirjaan kiinni. Täytyypi siis testata tuota ohjetta :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Villasukka!
Dermosilissa on loistava hinta-laatusuhde! Ja niin kiva, kun joku muu tekee tilauksen puolestani... :o)
Itse tehdyt idea- ja ohjevihkoset ja -kirjat ovat TOSI kivoja! Ihailen (kateellisena) muiden tekemiä, mutta itse en saa aikaiseksi.