perjantai 29. huhtikuuta 2011

P*rk*l**n piskit!

Rakinroikaleet ovat keksineet uuden harrasteen työpäiviemme ajaksi. Kevät tuntuu saavan ne vuosi toisensa jälkeen riehakkaalle tuulelle...

Ensin oli kiskottu auki keittiön koiranruokavetolaatikko, kaadettu ruokaämpäri lattialle, askarreltu kansi auki ja syöty puoliämpärillistä nappuloita.

Pari päivää myöhemmin oli kiskottu auki keittiön roska-astiavetolaatikko, samaisessa paikassa säilytetään myös koirankeksejä tiiviissä lasipurkissa. Roskapussi oli tyhjennetty lattialle, broilerin nahat ja -luut syöty, jugurttipurkit nuoleskeltu. Bioastia ei ollut kiinnostanut, siellä kun on vain kasviperäistä jätettä. Tiukkaakin tiukempi (jopa minulle) koirankeksipurkin kansi oli antaumuksellisen ähellyksen jälkeen saatu auki, purkki käännetty kyljelleen ja yli puolet kekseistä syöty!

Yöllä Lötkö oksensi makuuhuoneen villamatolle.

Ja arvatkaapa mikä määrä koiranp*sk** on pursoteltu pitkin pihaa...

Vastoinkäymisistä huolimatta koitan iltaa kohti virittäytyä kuninkaalliseen häätunnelmaan...

5 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Koirat;)
Mieti minkälaista jälkeä navetassa tekivät isot sonnit, kun olivat päässeet riimustaan yöllä irti!

Eloise kirjoitti...

he ovat niin kekseliäitä, omatoimisia! Meilläkin välillä osallistutaan kodin siistinä pitoon roskiksia tyhjentämällä, onpahan sitten taas, mitä täyttää ;).

Maina kirjoitti...

Voi ei!! Omatoimisista eläimistä on harminsa. Mukavaa viikonloppua kuitenkin. Toivottavasti odotettavissa olevat sadekuurot huuhtelee vielä pihankin :)

Sirutuuli kirjoitti...

=)
Fiksuja koiria näkyvät olevan :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos TeSa, Eloise, Maina ja Sirutuuli!
Onhan koirista ilonsa, ainakin Miestä nauratti...