torstai 7. huhtikuuta 2011

Taitaen tehty


On taas vähän kiivastahtisempi rutistus töissä, harmittelin etten taida ehtiä Stockan Hulluille päiville tekemään täsmäiskuja... Tänään olisi tarjolla Green Gaten astioita ja tulppaanipuntteja, huomenna  Ecco-sandaaleja... Ehkei tarpeeni kuitenkaan ole aivan tulenpalavan ehdoton!?Sen sijaan löysin kivan nettikaupan, joka myy uniikkeja kotimaisia käsitöitä: asusteita, koruja, keramiikkaa, leluja ja sisutustavaraa (ovi Taitaentehty -puotiin aukeaa kuvasta).

Erityisesti ihastuin Jaana Heikkisen pöytätauluihin!! Taulut ovat kollasigrafiikkaa, vedos on lakattu noin 4 cm paksulle jalopuupohjalle.
Nyt täytyy oikein miettiä, mistä voisin seuraavaksi palkita itseni...

Aiva ihania ovat myös Design Sirkun neulahuovutetut korut!! Vallankin tämä sormus saa hymyn huulille!! Samaa sarjaan on saatavilla myös käsintehdyt korvakorut ja riipus. Olisikohan juhlia tulossa??

Taannoin toivoin Opistoon puulelukurssia - en tosin itse sellaisella ajetellut osallistua, mutta epäilin kiinnostusta löytyvän laajemminkin. Nyt sellainen kurssi on järjestettykin!

Kummilapsille haluaisin ostaa perinneleluja, mutta niitä on harvemmin missään tarjolla. Vaan täältä löytyy - ja vielä käsintehtynä!! Kuka voisi vastustaa Tuffan puuleluja??

Taitaentehty-verkkokaupassa on muuten käynnissä kilpailu, jossa voi voittaa koottavan puulelun!!

Hinnat eivät ole mielestäni mitenkään tolkuttomat, varsinkin kun vielä erillisiä toimituskuluja ei peritä!! Täältähän löydän kivat lahjat myös kevään juhliin!! Äitienpäivä, yo-juhlat, ristiäiset, mökkituliaiset...

Sain alennuskoodin, jolla saan - ja myös kaikki blogini lukijat saavat!! -
10% alennuksen!!

Käytä hyväksesi!
Alennuskoodi: rakkaudentalossa
Voimassa 24.4.2011 asti - siis pääsiäissunnuntaihin asti!!

Ei kommentteja: