maanantai 2. toukokuuta 2011

Simaa ja munkkeja!

Eilen piti lähteä etsimään simaa ja munkkeja, kun unohdin perjantaina hankkia työpaikkaruokalasta.

Ensin ajelimme Pälkäneelle, Keltainen talo tarjosi kivaa sisustustavaraa ja pienen kahvinurkkauksen. Ei ollut simaa ja munkkeja, mutta kahvihammasta kolotti sen verran, että prinsesaleivos ja kotitekoinen marmeladi maistuivat mainioilta sumpin kera..

Matka jatkui Vehoniemen automuseoon, jonka kahviossa matka sai täyttymyksensä! Isäntä latasi lautaselle extra-munkin, kun olivat kuulemma nyt niin pieniä. Simasta puuttuivat rusinat, mutta ajoi kyllä asiansa!

Kotimatkalla poikkesimme vielä Marjamäen Pajutilalle, jonka kahvilan antimet saivat kuolan valumaan, mutta enempää ei enää vain mahtunut. Ekan kerran kävin pajutilalla vuosi sitten pääsiäisenä ja hurmaannuin täysin. Kauheasti ei tarjooma ollut vaihtunut sitten viimekäynnin (kts. täältä).

 
Olin kahden vaiheilla, toisinko kotiin (mistälie massasta leivotut) kermakakkupalat, mutta arvelin etteivät koirat malttaisi jättää rauhaan.

Muutama makupala muillekin Marjamäen Pajutilalta:

 
 
 


PS. Kotiin päästyämme olin ihan pakko panna teevesi porisemaan...

2 kommenttia:

Famu falsetissa kirjoitti...

Oi, mitä hurmaavia kapistuksia siellä pajutilalla. Varmaan sortuisin yhteen jos toiseenkin, jos tuonne pääsisin.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos Famu!
Täytyy sanoa, että hintataso jonkin verran hillitsee ostohalukkuutta, ainakin isompien mielihalujen osalta. Mutta paljon oli ja on ihan kohtuuhintaistakin kivaa tarjolla. :o)