tiistai 24. toukokuuta 2011

8 tunnustusta

Sain Kirsilta Kirsin käsitöitä -blogista odottamattoman pokaalin! Kiitos Kirsi, olen aivan hämmentynyt!! Pelin henkeen kuuluu kertoa 8 paljastusta itsestään ja jakaa pokaali 8:lle eteenpäin.

1. ODOTAN KESÄLOMAA! Mikä on kummallista, koska yleensä EN ODOTA kesälomaa! Se vaan tulee sitten aikanaan, yleensä syksyllä. Mutta nyt olen niin tympääntynyt työhöni, että loma tulee tarpeeseen!

2. RAKASTAN YLLÄTYKSIÄ! En tarkoita nyt mitään suurisuuntaista, vaan ihan pieniä ja arkisiakin asioita: mukavia tuliaisia tutuista paikoista, yllättäviä herkkuhetkiä, ex tempore -päiväretkiä, pieniä kirjelappusia...

3. VIHAAN JONOTTAMISTA! Kärsivällisyys ei vaan riitä... En etuile, mieluummin olen sitten ilman. En myöskään jaksa seisoa liikennevaloissa, jalankulkijana siis - autoilijana olen kuuliainen kansalainen.

4. SUOSIN ÄKKILÄHTÖJÄ! En voisi edes kuvitella, että tilaisin lomamatkan ½ vuotta etukäteen ja sitten vaan odottelisin... Ei, mitä nopeampi lähtö, sen onnistuneempi matka. Josko vaikka huomenna...?

5. EN TYKKÄÄ KESKIKESÄSTÄ! Liian kuumaa, tylsää pölyyntyneen tasaisen vihreää, liikaa ihmisiä, huonoa palvelua. Heinäkuun vietän mieluiten töissä, ilmastoidussa toimistossa! Tämä heräävä, kukkea alkukesä on upeaa aikaa, kuin myös loppukesä, ruskan hiljaa hiiviskellessä ison pensselinsä kanssa.

6. MINUSTA PITI TULLA "tutkiva journalisti" tai "tiukkanutturainen äidinkielenopettaja". Onneksi ei tullut! Nykyisin en jaksa seurata juuri edes ajankohtaisia asioita ja hermo käryää helposti hoksaamattomien kanssa.

7. NUOREMPANA OLIN IDEALISTI, jaksoin uskoa jaloihin tavoitteisiin, kauniisiin ajatuksiin. Toimin aktiivisesti nuorisopolitiikassa, olin mukana vaikuttamassa paikallisesti. Nyttemmin olen kyynistynyt, uskon politiikan ensisijaisesti olevan oman edun tavoittelua, vallanhimoa ja piittaamattomuutta tuottamattomista resursseista (lapset, kotiäidit, sairaat, vammaiset, vasten tahtoaan työttömät, vanhukset, luonto...)

8. OLEN SOSIAALINEN ERAKKO. Tykkään toki jutustella ihmisten kanssa, mutten erityisesti hakeudu sosiaalisiin tilanteisiin. Nautin yksinolosta, hiljaisuudesta, rauhasta. Olen onneton yhteydenpitäjä, perin surkea ystävä.

Nyt kun pihapuuhat ovat kiivaimmillaan, olen iltaisin koittanut ehtiä kurkistella puutarhablogeihin, mitä en aiemmin juuri ole harrastanutkaan. Siis puutarhablogeja en ole harrastanut, vaikka kyllä bloggailu ylipäätään (ja varsinkin kommentointi) on jäänyt viime aikoina aika vähälle, tohinaa ja touhua on piisannut. Mutta kyllä se tästä taas rauhoittuu...

Jaan pokaalin eteenpäin seuraaville uusille tuttavuuksille (satunnaisjärjestys), joista useimpiin olen päätynyt ihanan Sarin puutarhat -blogin houkuttelevan linkkilistan ja edelleen ko. blogeista löytyvien linkkien kautta. Bloggailu on portti uusiin upeisiin puutarhoihin...

1. Villitystä Savonlinnan seudulla
2. Siilin pihalla
3. Ruusuja ja Rikkaruohoja
4. Anun puutarha
5. Ranttula
6. Pihakoivun alla
7. Puutarhaunia
sekä vanha tuttu ja aina vaan yhtä ihanan kiehtova pihapiiri
8. Mäntylä

Olkaa ystävälliset ja ottakaa haaste vastaan!

5 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos!

Eloise kirjoitti...

Kivat kahdeksan paljastusta!
Minäkään en erityisesti tykkää keskikesästä, muutoin kuin siksi, että se on olosuhteiden pakosta lomakuukauteni.. Kesäkuu on virkistävän vehreä ja monesti riittävän lämminkin ja elokuu tarjoaa kypsiä värielämyksiä, pimeitä samettisia iltoja, kirpeitä aamuja, jotka puhaltavat minut henkiin...

pioni kirjoitti...

Kiitos kivasta pokaalista:)

Vuokko kirjoitti...

Kiitän kovasti. Mukava kuulla,että uusiakin lukijoita blogeihin löytyy :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Olkaa hyvät, Helena, Pioni, Vuokko & Aila! Odotan paljastuksianne... ;o)
Kiitos Eloise! Kuvailet niin kauniisti elokuun tunnelmallisia iltoja, alkoi tehdä mieli jo iltauinnille!!!